Požeški bazeni otvorit će se vjerojatno u ponedjeljak

Požeški bazen još je prazan
(FOTO: Tamara Pejić)

14.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10930

Od danas su otvoreni bazeni u Velikoj, a brojni čitatelji pitali su nas što je s požeškim bazenima i kad će oni otvoriti svoja vrata kupačima. Doznajemo kako su i na požeškim bazenima obavljene sve potrebne pripreme. Danas smo ondje zatekli radnike Tekije koji su vršili posljednje radove na uređenju travnjaka i bojanju školjke bazena što se prije nije moglo učiniti zbog lošeg vremena. Ako sve bude u redu, bazeni će biti otvoreni za kupače u ponedjeljak poslijepodne.






- Dovršeno je bojanje školjke, pokošena je trava i sanirana je kanalizacija. Sutra se bazen počinje puniti i vrši se kloriranje vode, a u ponedjeljak ujutro će Tekijin laboratorij i Zavod za javno zdravstvo uzeti uzorke vode za analizu. Ukoliko ne bude nikakvih problema, bazen ćemo moći otvoriti odmah poslijepodne - rekao je Mile Beslić, voditelj Razvojno-tehnološkog sektora u Tekiji.






Foto: Tamara Pejić



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI