Osvježenje za vruće dane: Velički bazeni u petak se otvaraju

Bazen u Velikoj
(FOTO: Velički bazeni/Facebook)

13.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 35650

Konačno smo dočekali malo sunca i ljetnu vremensku prognozu. Velički bazeni spremni su za otvaranje, prvi u Požeško-slavonskoj županiji.

- Intenzivno radimo na tome i sutra (petak, 14. lipnja) će bazeni biti otvoreni od 10 sati. Možda još neće raditi svi popratni sadržaji, ali bazeni će biti u funkciji - potvrdila nam je Marica Vidović, direktorica tvrtke Mara prijevoz koja je šestu godinu u nizu koncesionar veličkih bazena, koji su inače u vlasništvu Podravske banke.

Koncesionar radi na pripremama za ovu sezonu još od sredine travnja. Kako doznajemo, bilo je puno posla na košnji i uređenju travnjaka, pločica te cijevi koje su popucale tijekom zime, no sada je sve sređeno.


Cijena dnevne karte za veličke bazene nije se mijenjala od lani i iznosit će 20 kuna za odrasle osobe, a 10 kuna za djecu. Nakon 16 sati cijena karte je dvostruko jeftinija, odnosno 10 kuna za odrasle i 5 za djecu.


Ni ove godine na veličkim bazenima popratnih događaja neće nedostajati, tako su u planu večernje manifestacije i noćna kupanja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI