Stipo kao dobri Samaritanac: Spasio tuđi auto od sudara


(FOTO: 034 portal)

28.05.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10062

Kolika je vjerojatnost da vam automobil koji ste ostavili parkiran krene sam prema zidu, da ga slučajni prolaznik zaustavi i da se u istom trenutku na tom mjestu slučajno nađe novinar koji će toovjekovječiti? Upravo takva situacija dogodila se danas ispred ljekarne nasuprot Doma zdravlja u Požegi, gdje smo zatekli čovjeka kako gura automobil s ceste prema nogostupu. Rekao je da automobil nije njegov, a pomoć pri guranju mu nije bila potrebna.

- Prolazio sam i vidio da nema nikoga za upravljačem i da automobil ide prema zidu, napravio sam što bi i svatko drugi napravio - rekao nam je skromno Stipo Marjanović.

Ovaj dobri Samaritanac našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio automobil Ivana Lenza iz Osijeka, a vrlo vjerojatno i zid obližnje kuće. Osječanin koji je u žurbi zaboravio povući ručnu kočnicu bio je vrlo sretan.


- Puno hvala gospodinu koji mi je spasio automobil, častio bih ga pićem da nije već otišao. Žena mi je bolesna i žurio sam se kupiti lijekove u ljekarni, da nije bilo njega mogao sam ostati bez automobila - zahvalio se.



Ivan Lenz zahvalan je slučajnom prolazniku koji mu je spasio automobil



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI