David protiv Golijata: Nikolića podržavaju birači i ministarstva

Ivica Nikolić i Deni Pavić
(FOTO: V.B.)

28.05.2013. | Promo
Pregleda: 10565

- Zahvaljujemo se svim biračima koji su nam dali glas u prvom krugu i pozivamo ih da izađu na izbore u nedjelju i potvrde svoj izbor. Najsretniji bismo bili kada bi svi izašli na izbore i glasali po svojoj savjesti i bez prisile, jer to bi bila potpuna demokracija, rekao je kandidat koalicije SDP-HSU za gradonačelnika Kutjeva Ivica Nikolić.

Nikolić je rekao da se u njegovom timu osjećaju kao David protiv Golijata nakon što su se ostali kandidati iz prvog kruga izbora podržali njegovu protukandidatkinju Josipu Miličević.
- Mi smo naučili raditi po zakonu i propisima, a to određenim interesnim grupama i pojedincima ne odgovara. Oni bi trošili kao pijani bogatuni, a mi to nećemo dopustiti, kaže Nikolić. Dodaje da je zbog toga došlo do do udruživanja i gubitnika i pojedinaca koji srećom čine samo mali dio svojih stranaka, ali sreća pa ne glasuju stranke nego ljudi, a ljude se ne može zavarati.

- Nisam se bojao niti stidio ni davne 1991. godine u vrijeme Domovinskog rata, kada sam kao 23-godišnjak uzeo pušku i otišao u rat, pa se ne bojim niti sada ove mega koalicije. Moje vrijednosti i svetinja su obitelj, Hrvatska za koju sam se borio i moje Kutjevo gdje sam se rodio, a i umrijet ću.


- Lažima u kampanji, obmanama i prljavim stvarima koristili su se oni koji su se sada udružili, ali je to kratkog vijeka jer su pravi i istiniti podaci izišli na vidjelo i ništa ne skrivamo - mi smo radili na dobrobit svih, a ne samo svojih i to je rezultiralo najvećim brojem glasova bez obzora na podmetanja i laži protiv nas.


- Bez obzira na ostavštinu Ante Pavkovića iz 2009. godine, minus od skoro 7.000.000 kuna i sa svim naknadnim kosturima iz ormara te za razliku od 2009. godine kada je bio gotov samo jedan projekt, sada imamo gotovih 14 projekata s lokacijskim i građevinskim dozvolama.
Nikolić je rekao da je predizborno asfaltiranje 2009. godine u Hrnjevcu, Vetovu, Mitrovcu i Kutjevu plaćeno u 2010. i 2011. godini kao i mnoge druge stvari koje smo morali platiti jer prethodnik nije imao osigurana sredstva za te investicije.

- U vrijeme ekonomske krize u cijelom svijetu, uz dobar i sistematičan rad uspjeli smo privući više sredstava u Kutjevu, iz ministarstva i EU fondova, nego cijela protukoalicija zajedno u vrijeme svojih mandata - više od 11 milijuna kuna.

- Za oslobađanja od komunalnih doprinosa ekipa je zakasnila - mi smo već oslobodili najveći dio građevina od plaćanja komunalnog doprinosa, a ono što se plaća može i na rate do 5 godina bez kamata. Plaća se od 20 lipa do 1 kune po kubnom metru.

Grad Kutjevo je u ovom mandatu pokrenut i taj zamašnjak nitko neće moći zaustaviti - od pripremljenih projekata za kandidiranje za EU fondove i ministarstva, ulaganja u sport, daljnja pomoć mladima i najmlađima, kao i osobama treće životne dobi - sve to, ali i puno više, daje nam pravo da vedro i optimistično gledamo na nedjeljne izbore.

Deni Pavić, zamjenik kandidata za gradonačelnika Kutjeva Ivice Nikolića, naglasio je kao je u Kutjevu u proteklom razdoblju dosta učinjeno za mlade. Tako je spomenuo ulaganje u NK Kutjevo, NK Vetovo i ribolovna društva. Također je rekao kako Kutjevo sufinancira prijevoz učenika, a još će više njih i stipendirati.

Ove godine, rekao je Pavić, Grad Kutjevo je stao iz djece te će sufinancirati odlazak 100-njak mladih sportaša na Sportske igre mladih. Djeca će tako nekoliko dana boraviti na moru.

Obojica su pozvali birače da u nedjelju izađu na izbore i pokažu svoju volju, a ne volju pojedinaca i interesnih skupina.
- Mi vaše glasove nećemo prodati drugima, vi budite za nas, a mi ćemo biti za vas, a ne samo za svoje - zaključio je Nikolić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI