Ronko izbjegao sučeljavanje s Neferovićem na HRT-u

Zdravko Ronko (lijevo) i Vedran Neferović
(FOTO: Mario Nakić)

23.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 11239

Hrvatska radiotelevizija danas je u bjelovarskom studiju snimala sučeljavanja kandidata za požeško-slavonskog župana i gradonačelnika Požege. Na poziv HRT-a svi su se odazvali osim Zdravka Ronka, gradonačelničkog kandidata ispred koalicije SDP-HSU-HNS. Kako doznajemo, Ronko se ispričao HRT-u da ne može doći zbog ranije preuzetih obaveza.

Njegovog protukandidata Vedrana Neferovića (HDZ-HSP AS) Ronkovo nepojavljivanje nije začudilo.

- Nisam ni očekivao da će doći. Mislim da gradonačelnik koji na kraju svog posljednjeg mandata ne želi izaći pred javnost i reći građanima što je napravio u zadnjih 10 godina, bježi od sučeljavanja, očito ima razloga da se krije - komentirao je Neferović.


S druge strane, sučeljavanju za prvog čovjeka Požeško-slavonske županije odazvala su se oba kandidata - Alojz Tomašević (HDZ-HSS-HSP AS-HSLS-SU) i Vicko Njavro (SDP-HSU) i ono će biti prikazano na četvrtom programu HTV-a u ponedjeljak, kao i razgovor novinarke s HDZ-ovim kandidatom za gradonačelnika Požege. Zasad nije poznat točan termin emitiranja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI