Lea Mjertan osvojila turnir u Osijeku

Lea Mjertan
(FOTO: TKP)

10.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 6232

Lea Mjertan, 11-godišnja požeška tenisačica vratila se jučer iz Osijeka s prvim osvojenim turnirom i peharom Otvorenog prvenstva Osijeka - Gaudeamus kupa.

Bez izgubljenog seta

Lea je prvo kolo bila slobodna, drugo je dobila Ivu Mraz rezultatom 6:0, 6:0. U četvrtfinalu ju je dočekala Marija Lukić koju je pobijedila 6:2, 6:1 u setovima, dok je u polufinalu bila bolja od Anamarije Mihalj rezultatom 6:0, 6:4. Finalni meč je protivnica Tena Desić iz Kutine pri rezultatu 5:1 za Leu predala zbog bolova u ramenu.


Prvi turnir u karijeri


- Odlično se osjećam. Ovo mi je sedmo finale i prvi pobjednički pehar u karijeri, iako sam do sada u karijeri osvojila 14 pehara, smatram da sam mogla imati i koji osvojeni turnir više. - uzbuđena i sretna zbog uspjeha ispričala je Lea.

- Osvojenim turnirom i odličnom igrom Lea je potvrdila da je trenutno najbolja tenisačica u Slavoniji i Baranji u uzrastu do 12 godina. Mogu samo reći da napokon dugogodišnje intezivno treniranje dolazi na naplatu i ovaj turnir je odlična priprema za državno prvenstvo do 12 godina koje će se održavati od 23. - 26. svibnja u Zagrebu - rekao je Hrvoje Mjertan, Lein otac i pratitelj na turnirima.
Lea kaže kako će na prvenstvu dati sve od sebe i da bi mogla dogurati daleko, a nada se finalu.

Kad se hoće, sve se stigne

Lea trenira gotovo svaki dan već šest godina, trenutno je na 17. mjestu u Hrvatskoj za uzrast do 12 godina, a inače je odlična učenica petog razreda osnovne škole.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI