Inspektori pogriješili: Slavonijabus je legalno prevozio učenike!

Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija busa ispred isključenih autobusa
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

23.04.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 10462

Istina je izašla na vidjelo! Slavonija bus je legalno prevozio učenike prema posebnom linijskom prijevozu putnika za koji je u trenutku inspekcijskog pregleda postojao popis putnika, zaključak je to iz drugostupanjskog rješenja Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Podsjetimo kako je inspektor prilikom inspekcije tvrdio kako Slavonija bus nelegalno prevozi redovan linijski prijevoz putnika za koji nema potrebnu dozvolu, stoga su im 7 puta skidali tablice s autobusa.

Vlasnik Slavonija busa, Franjo Matijašević je uložio žalbu na svih 7 identičnih inspekcijskih nadzora od kojih su mu dvije prihvaćene, a 5 ih još čeka.

Otjeran iz Požege kao zadnje smeće


- Nije mi to nikakva zadovoljština. Ponižen sam i otjeran iz Požege kao zadnje smeće. Uložio sam 4 milijuna kuna u dva nova autobusa, nisam došao kako bih radio mjesec dana. Htio sam konkurirati svojom kvalitetom usluge - kaže nam Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija busa.


Kaže da bi više volio da mu žalbe nisu prihvaćene, onda bi makar znao da je pogriješio.

Načelnici Velike i Jakšića prošli isto

- Ne znam hoću li tužiti ikoga, nije meni samo do novca. Ulagao sam u budućnost, a htjeli su iskompromitirati i mene i načelnike kojima se zahvaljujem jer su mi ukazali povjerenje i na kraju prošli isto što i ja - zaključio je Matijašević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI