Lipik dočekuje Slavoniju, a Slavija BSK

19.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 11067

Dvije udarne nogometne utakmice 3. HNL istok igraju se sutra (subota) u Požeško-slavonskoj županiji. Županijski derbi igra se u Lipiku gdje u goste dolazi požeška Slavonija. Iako je vodeća Slavonija veliki favorit, Lipičanima trebaju bodovi i najavili su da će učiniti sve kako bi došli makar do boda.

U isto vrijeme u Pleternici će NK Slavija dočekati trenutačno drugoplasirani NK BSK iz Bijelog Brda.

Rukometni klub Požega će u subotu u 18 sati u dvorani Grabrik dočekati RK Prelog koji se bori za vrh ljestvice 2. HRL - sjever.


Najveći derbi 19. kola 1. županijske nogometne lige bit će između vodećeg Hajduka iz Pakraca i drugoplasirane Požege na požeškoj rekreaciji. Utakmica se igra sutra (subota) u 17 sati. U isto vrijeme će Papuk u Velikoj ugostiti Tim osvježenje iz Kuzmice.


U nedjelju će Bučani ugostiti Kaptol, Kamen iz Vetova gostuje u Eminovcima, Mladost će u Pavlovcima ugostiti Slogu iz Trenkova, Croatia će u Mihaljevcima ugostiti Jakšićane, a Dinamo u Vidovcima Sulkovce.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI