Vjekoslav i Slobodan na štandu ʺZaposli meʺ traže posao

08.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12386

26-godišnji Kaptolčani Slobodan Manović i Vjekoslav Pranjić s još dvoje mladih sumještana dosjetili su se originalnoj ideji. Na sajmu Vino-kap postavili su štand "Zaposli me!".

- Odlučili smo se na ovo jer godinama tražimo poslove, tržište rada je pretrpano nezaposlenima, moramo biti kreativni u traženju posla. Na ovom poljoprivrednom sajmu ima mnogo izlagača. Ako podijelimo tijekom sajma samo pet brošura i zainteresiramo poslodavce da pozovu na razgovor nekoga od nas, već smo postigli uspjeh, kazali su Manović i Pranjić za 034portal.

Pogledajte video:





Svatko od njih ima svoju brošuru u kojemu je detaljno opisano njegovo školovanje, dosadašnje iskustvo i dodatne vještine. Dakle, jasno im je da u današnje vrijeme nije dovoljno biti prijavljen na Zavodu i čekati da se poslodavci sami jave. Nadaju se kako bi ovakav način ponude posla mogao uroditi plodom i, konačno, doći do tako željenog posla.

Pogledajte brošure svih četvero mladih Kaptolčana u PDF-u:

Slobodan Manović
Damir Manović
Vjekoslav Pranjić
Renata Pranjić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI