Najbolji košarkaši Sjevera i Juga zabavili i oduševili Požežane

All Stars u Grabriku
(FOTO: Domagoj Katić)

19.03.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 13999

All Stars, 20. po redu koji se održao u požeškom Grabriku je više od košarke, više od sporta i više od zabave. On je 2 i pol sata čistog spektakla! Jedino tako je moguće opisati ono čemu su Požežani i ljubitelji košarke iz šire okolice mogli večeras svjedočiti.

Unatoč tome što je utakmica između Sjevera i Juga revijalnog karaktera bila je do zadnje minute izuzetno zanimljiva i neizvjesna. Uz to što je Sjever je na kraju slavio rezultatom 128:118, pokupili su i sve nagrade za igrače. Tako je Luka Babić dobio nagradu za MVP ili najkorisnijeg igrača utakmice, Dario Šarić za najatraktivnijeg igrača, a Miro Bilan za najboljeg strijelca.

Večerašnja košarkaška predstava je bila spektakl upravo zbog borbenosti i razigranosti ekipa, ali i zbog potpuno ispunjenog programa. Opće oduševljenje i gromoglasni pljesak publike koji nije prestajao zaslužili su Dunking Devils iz Ljubljane koji su svojim show programom u par navrata zabavili publiku. Uz njih, u pauzama utakmice gledatelje su zabavljale i popularne cheerleedersice te razne plesne skupine. U natjecanju zakucavanja pobjedu odnosi Tomislav Gabrić iz ekipe Jug, a u šutiranju trica Robert Lež, član Sjevera.





Turnir su obilježili i nastupi Karla Grubišića iz KK Požega koji se natjecao u zakucavanju, Nikole Barna koji je šutirao trice te Dine Buturca koji je rođeni Požežanin. Uz igrače na turniru je čast imao suditi i Pavle Kukić iz Požege, inače sudac 2. hrvatske košarkaške lige.



Vlado Englman, tajnik ŽKK Požega i jedan od organizatora kaže kako je to ono što su očekivali i željeli. - Odaziv publike je bio jako velik, a posebno mi je drago da se i naša privreda odazvala. Zadovoljan sam i kvalitetom igre jer je ovo malo i netipična utakmica za All Stars. U takvim utakmicama uvijek netko ostvari osjetniju razliku, a ovdje je utakmica bila napeta do samoga kraja. Imali smo i vrlo kvalitetan nastup akrobatske skupine iz Slovenije i mislim da su oduševili požešku publiku. Sretan sam i što je nastupio Dino Buturac koji je rođen u Požegi. Vidjelo se da u košarci postoji puno mogućnosti da se u njoj netko nađe i smatram da je ovo poticaj mladima za treniranje košarke - kazao je Englman nakon utakmice za 034portal.



Dino Buturac kaže kako mu je drago da je baš u Požegi sudjelovao na ovoj priredbi. - Utakmica je bila atraktivna kakva i treba biti. Malo je u početku bilo dosta ležerno, a kasnije nije bilo svejedno tko će pobijediti. Mislim da se ekipi Sjevera malo okrenula i sreća - navodi Buturac te dodaje kako njegov povratak u Požegu ovisi o košarkaškoj karijeri.



Jedini Požežanin među sucima je 26-godišnji Pavle Kukić, kojemu je ovo prvo takvo veliko suđenje. - Ovo je velika čast suditi s prvoligaškim sudcima, drago mi je da sam sudjelovao u tome. Atmosfera je bila na vrhuncu, bilo je puno dobrih i atraktivnih poteza i drago mi je da je dvorana bila puna - opisuje Kukić.



FOTO Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.

VIDEO Video pogledajte ovdje..



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI