Prodajom ručnih radova skupile 3.800 kuna za Antu

Prodavaja unikatnih ručnih radova za pomoć malom Anti
(FOTO: Marina Kvolik)

23.02.2013. | Marina Kvolik
Pregleda: 13811

Prodajom unikatnih ručnih radova Sanele Raguž iz Jakšića danas je skupljeno 3.813 kuna za Antu Čenića, teško oboljelog dječaka iz Novog Sela. Saneli su pri prodaji u požeškoj pješačkoj zoni pomagale njezine prijateljice.

Potakunute nedavnim člankom na portalu, Sanela i kolegice odlučile su napraviti humanitarnu akciju i na taj način pomoći Anti. Na štandu se moglo pronaći mnoštvo različitih proizvoda od torbi, broševa, ukosnica, krunica, naušnica i slično.
 
- Zadovoljna sam odazivom građana bez obzira na hladno vrijeme. Sve se uglavnom prodalo. Prikupile smo dosta novca. Posebno sam iznenađena jer je jako puno muškaraca prilazilo štandu koji, iako nisu ništa kupili, ostavljali su prihode od 50, 100 kuna - tvrdi Sanela.

Antini roditelji su obaviješteni o akciji pa ih je otac Krešimir posjetio izrazivši zadovoljstvo akcijom koju su pripremile djevojke te ih pozvao u svoj dom kako bi posjetile Antu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI