Bubamara ispala: U polufinalu Aureus, Vertigo, Zmajevi i Nina

Božićni turnir u Grabriku
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

05.01.2013. | Jurica Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 5486

U dobro ispunjenom Grabriku pred oko 1.200 gledatelja odigrane su sve utakmice četvrtfinala u fondu nagrada. U prvoj utakmici Pizza bar Aureus je dobila Metru s 3:1.

Aureus je već na početku utakmice došao do brzog vodstva od 2:0 pogocima Josipa Nerude i Antoni Širića. Deset minuta prije kraja Jan Neruda povećava vodstvo na 3:0, da bi počasni pogodak za Metru postigao mladi Tomislav Žuljević dvije minute prije kraja.

Caffe bar Vertigo je opravdao ulogu favorita protiv mlade ekipe Autodijelova Tokić. Matias Šulc doveo je Vertigo u vodstvo u 12. minuti. Šest minuta prije kraja Ivan Blim povećava na 2:0 a pobjedu je potvrdio Marko Zelenika pogotkom za 3:0 četiri minute prija kraja utakmice.


Zmajevi Termoprojekt su teško došli do prolaza protiv odlične ekipe MNK Papuk. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka s tim da su bolje prilike imali igrači MNK Papuk. U drugom dijelu vodeći strijelac turnira Josip Martinović dovodi Zmajeve u vodstvo u 33. minuti. Igrači MNK Papuk preko odličnog mladog napadača Ivana Antunovića kažnjavaju jednu grešku protivničke obrane i izjednačuju na 1:1 u 37. minuti. Budući da je ostalo tri minute do kraja utakmice gledatelji su očekivali da će o pobjedniku odlučivati penali, ali već u sljedećem napadu Josip Martinović postiže svoj drugi pogodak, a ukupno trinaesti na turniru i odvodi svoju ekipu u polufinale.


Posljednja utakmica četvrtfinala između požeške ekipe Bubamare Ožujsko i brodsko–osječke ekipe Caffe bara Nina San Marco bila je najzanimljivija i najuzbudljivija budući da je to bio i najjači četvrtfinalni par. Igrači Nine poveli su u 10 minuti nakon jedne greške u obrani Bubamare. U 17. minuti Dejan Orešković jakim udarcem sa desetak metara postiže pogodak za 1:1. Igrač Bubamare Aleksandar Darmopil je na samom početku drugog dijela pogodio gredu. Nakon te akcije ekipi Caffe bara Nina San Marco pridružila su se i tri igrača malonogometnog prvoligaša Osijeka (Čavar, Duvančić, Horvat) koji su igrali na turniru u Đakovu pa su kasnili na početak ove utakmice. Tri minute prije kraja upravo je Zvonimir Horvat postigao pogodak za 1:2  kada se okretom na lopti lijepo oslobodio dvojice protivničkih igrača i jakim udarcem svladao vratara Bubamare Armanda Šimunovića. U sljedećem napadu Davor Žafaranić solo akcijom poravnava na 2:2 i osigurava svojim suigračima penale. U prve tri serije za Bubamaru su bili uspješni Aleksandar Darmopil, Tomislav Čakalić i Dalibor Žafaranić, dok su za Caffe bar Nina San Marco sigurni bili Dražen Čavar, Zvonimir Horvat i Stipo Gavranić. Nakon toga udarac Darmopila brani Željko Konrad  dok je njegov suigrač Čavar bio siguran izvođač što je Nini osiguralo prolazak u polufinale.

METRA – PIZZA BAR AUREUS 1:3
CAFFE BAR VERTIGO – AUTODIJELOVI TOKIĆ 3:0
ZMAJEVI TERMOPROJEKT – MNK PAPUK 2:1
BUBAMARA OŽUJSKO – CAFFE BAR NINA SAN MARCO 2:2 (4:5 penali)

Polufinalne utakmice

U polufinalu će se tako susresti Pizza bar Aureus i Zmajevi Termoprojekt te Caffe bar Vertigo i Caffe bar Nina San Marco. U prvom polufinalnom paru nema favorita jer su Aureus i Zmajevi podjednake ekipe čiji se igrači dobro međusobno poznaju, dok je u drugom polufinalu lagana prednost na strani Caffe bara Nina San Marco, pogotovo ako njihova ekipa bude u kompletnom sastavu. S druge strane, u redovima Caffe bara Vertigo nalazi se mnoštvo odličnih mladih igrača (Včelik, Blim, Šulc, Brekalo, braća Zelenika, Papak, Pandžić, Marić) koji svakako mogu doći do pobjede u tom susretu.

Subota, 05. 01. 2013. – 12. dan

18,00 Polufinale – Veterani : KAM PAK – RAMPA SPIN VALIS
18,40 Polufinale – Fond : PIZZA BAR AUREUS – ZMAJEVI TERMOPROJEKT
19,30 Polufinale – Veterani : PIZZA BAR JERONIM – KELVIN
20,10 Polufinale – Fond  CAFFE BAR VERTIGO – CAFFE BAR NINA SAN MARCO




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI