Sve više gledatelja u Grabriku: Danas se igra četvrtfinale

Božićni turnir u Požegi
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

04.01.2013. | Jurica Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 6191

Desetog dana Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2012" odigrane su preostale četiri utakmice osmine finala te su poznati svi sudionici današnjeg četvrtfinala. U Grabriku je bilo oko 1.000 gledatelja što pokazuje da se atmosfera zagrijava i da se igra sve bolji mali nogomet kako se turnir približava samoj završnici.

Već u prvom susretu branitelj naslova Trento oprostio se od turnira uvjerljivim porazom od odlične požeške ekipe Zmajevi Termoprojekt. Po dva pogotka za Zmajeve su postigli Bruno Boban, Tomislav Baltić te prvi strijelac turnira Josip Martinović, dok je za Trento dvostruki strijelac je bio Dino Mikanović. Trento je prošle godine iznenadio sve, ali ove godine nisu bili na toj razini. U skupini su završili drugi te su već u osmini finala išli na težeg protivnika.

U utakmici između požeške Bubamara Ožujsko i Speed Okučana pobjeda je pripala Bubamari koja je mogla i prije riješiti pitanje pobjednika. Nakon vodstva Speeda pogotkom Tomislava Vlaovića Bubamara je preko Tomislava Čakalića, Mateja Mitrovića i Dejana Oreškovića preokrenula rezultat na 3:1 i imala nekoliko dobrih prilika. U posljednjoj minuti Danijel Brtan postavlja konačnih 3:2.


Caffe bar Red Tab Pleternica bio je mali favorit u utakmici protiv veličkog MNK Papuk. Za Red tab su igrala trojica prvotimaca pleterničke Slavije i petorica igrača iz Slavonskog Brod. Papuk je u prvom poluvremenu došao do vodstva od 0:2 preko Mateja Peharde i Ivana Antunovića, dok su u drugom dijelu Josip Jakovljević i Hrvoje Mišić osigurali penale za Red tab. Mladi igrači Papuka bili su bolji izvođači penala od iskusnijih igrača Red taba i Papuk je prošao u četvrtfinale.


Posljednja utakmica je trebala biti najzanimljivija, ali je Hotel Grgin dol tek u prvom dijelu bio ravnopravan protivnik igračima Caffe bara Nina San Marco koji su bili pojačani s tri igrača malonogometnog prvoligaša iz Osijeka, Draženom Čavarom, Zvonimirom Horvatom i Gordanom Duvančićem. Upravo je reprezentativac Čavar doveo Ninu u vodstvo pogotkom iz slobodnog udarca. Za Grgin dol izjednačio je iskusni napadač Mario Ravlić pogotkom glavom i s tim rezultatom je završio prvi dio s tim da je Grgin dol u igri svojim obranama držao vratar Mario Rezo. U nastavku Duvančić, Horvat i dvostruki strijelac Stipo Gavranić dovode Ninu u nedostižno vodstvo od 1:5 sedam minuta prije kraja. Nevio Berdi je smanjio vodstvo, a pobjedu Nine potvrdio je u posljednjoj minuti Mario Čubel.  

U današnjim susretima četvrfinala blagi favoriti su ekipe Pizza bara Aureus, Caffe bara Vertigo, Zmajeva Termoprojekt i Caffe bara Nina San Marco, iako to u jednoj utakmici ne mora ništa značiti i uvijek su moguća poneka iznenađenja.

Rezultati od četvrtka:
TRENTO - ZMAJEVI TERMOPROJEKT 2:6  
SPEED OKUČANI – BUBAMARA OŽUJSKO 2:3  
CAFFE BAR RED TAB PLETERNICA – MNK PAPUK+  2:2  (4:5 penali)   
HOTEL GRGIN DOL – CAFFE BAR NINA SAN MARCO 2:6

Petak, 04.1.2013. – Četvrtfinale
17,40 METRA – PIZZA BAR AUREUS   
18,30 CAFFE BAR VERTIGO – AUTODIJELOVI TOKIĆ  
19,20 ZMAJEVI TERMOPROJEKT – MNK PAPUK  
20,10 BUBAMARA OŽUJSKO  - CAFFE BAR NINA SAN MARCO 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI