Završen prvi dio turnira, u srijedu kreće doigravanje

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

31.12.2012. | Jurica Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 6185

Završen je prvi dio turnira po skupinama u fondu nagrada, dok veterani imaju za odigrati još jedno kolo. U fondu nagrada pola ekipa je ispalo iz natjecanja a u osminu finala se plasiralo 16 najboljih ekipa. Kako se turnir bliži kraju utakmice su sve neizvjesnije a Grabrik je sve popunjeniji. Tako je osmog dana turnira u dvorani bilo preko petsto gledatelja. Mlada ekipa Autodijelova Tokić napravila je malo iznenađenje i izbacila iskusniju ekipu Marković tranporta iz Nove Gradiške.

SMC Dederi su bili efikasni protiv MNK Javnog prijevoza Legac i potvrdili prvo mjesto u skupini 1. dok je na kraju drugoplasirani Trento ipak uspio doći do pobjede protiv Pismoreklama koja mu je osigurala prolaz u drugi krug. Tamo ih očekuju neugodni Zmajevi Termoprojekt koji su se lako obračunali sa ekipom Bet 3000 i potvrdili prvo mjesto u skupini 2. U direktnim susretima koji su odlučivali o prolazu Metra je bila bolja od MNK Skenderovaca dok je Caffe bar Red Tab Pleternica uvjerljivo bio bolji od Caffe bara Denis.

Pobjednik skupine 3. - ekipa Caffe bara Jack ostvarila je očekivanu pobjedu nad mladom ekipom MNK Bonite. Nakon dvodnevne stanke turnir se nastavlja u srijedu, 2. siječnja kada se igraju prve četiri utakmice osmine finala.


Srijeda, 02. 01. 2013. – 9. dan – Osmina finala


17,40 SMC DEDERI  – METRA
18,30 CAFFE BAR VERTIGO – MNK VLADORENA PIZZERIA MAMA MIA
19,20 CAFFE BAR JACK – PIZZA BAR AUREUS
20,10 AUTODIJELOVI TOKIĆ – ZELENO ZLATO PLETERNICA
 
Četvrtak, 03. 01. 2013. – 10. dan – Osmina finala

Fond nagrada – osmina finala :
17,40 TRENTO - ZMAJEVI TERMOPROJEKT
18,30 SPEED OKUČANI – BUBAMARA OŽUJSKO
19,20 CAFFE BAR RED TAB PLETERNICA– MNK PAPUK
20,10 HOTEL GRGIN DOL – CAFFE BAR NINA SAN MARCO 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI