Već poznata većina sudionika osmine finala

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

30.12.2012. | J. Bešlić/P.S.S.
Pregleda: 4545

Nakon sedam dana prvog dijela Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2012" poznato je deset sudionika osmine finala, dok će se o ostalih šest odlučivati danas kada se igra još sedam utakmica 3. kola.

Već u prvoj utakmici dana u direktnom dvoboju Marković transporti i Autodijelovi Tokić odlučuju koja od te dvije ekipe ide u drugi krug s tim da je Autodijelovima Tokić dovoljan i neriješen rezultat. Nakon toga se igraju četiri utakmice 4. kola veteranskog dijela turnira. Nakon toga sastaju se SMC Dederi i Javni prijevoz Legac. Dederi su blizu prolaska čak i u slučaju poraza a bod ih svakako vodi u drugi krug dok se Javni prijevoz Legac ovom utakmicom oprašta od turnira. Nakon toga igra se i zadnja utakmica njihove skupine 1. u kojoj se sastaju Pismoreklam i Trento. Igrači Pismoreklama i sa bodom idu dalje dok branitelju naslova Trentu za prolaz igra samo pobjeda. Poslije te utakmice Metra i MNK Skenderovci u direktnom dvoboju odlučuju tko će zauzeti drugo mjesto u skupini 2. i proći u osminu finala. Favorit u tom susretu je ekipa Metre za koju nastupaju igrači kuzmičkog Tim osvježenja. Potom slijedi i peta utakmica dana u kojoj se direktno odlučuje o prolasku. Sastaju se Caffe bar Red Tab Pleternica i Caffe bar Denis. Mali favorit je ekipa Red taba za koju igraju igrači trećeligaša Slavije  i Marsonie  ali to u jednoj utakmici ne znači ništa pogotovo što su se igrači Denisa predstavili u odličnom svjetlu u prve dvije utakmice.  Posljednje dvije utakmice dana lišene su rezultatske napetosti jer su igrači Caffe bara Jack i Zmajeva Termoprojekt u uvjerljivo osvojili prva mjesta u skupinama 2. i 3. i plasirali se među 16 najboljih. Njihovi protivnici MNK Bonita i Bet 3000 već su ispali i  ova utakmica im je oproštaj od požeške publike za ovu godinu.  

Subotnji rezultati


MNK VLADORENA PIZZERIA MAMA MIA – KRČMA GAVRAN 3:1
CAFFE BAR VERTIGO – NK KUTJEVO 2:0   
SPEED OKUČANI  - MNK KOMUŠINA  2:0   
ZELENO ZLATO PLETERNICA – CLUB SALOON 6:0
MB INSTALACIJE POŽEGA PČELARSTVO BALEN MIHALJ VINA – BUBAMARA OŽUJSKO  0:5   
MNK PAPUK – PIZZA BAR AUREUS 4:1
MOBY DICK – PLAMEN 5:5
SPIN MEDIA – HOTEL GRGIN DOL 1:1
MNK BOTAFOGO – CAFFE BAR NINA SAN MARCO 2:5 


Nedjelja, 30. 12. 2012. – 8. dan

15,00 MARKOVIĆ TRANSPORTI – AUTODIJELOVI TOKIĆ
15,40 VALIS AUREA – PIZZA BAR JERONIM (Vet)
16,20 BEĆARI – PILANA BLATANČIĆ (Vet)
17,00 MNK HVIDRA POŽEGA – KELVIN (Vet)
17,40 ALABAMA – RAMPA SPIN VALIS (Vet)
18,20 SMC DEDERI – MNK JAVNI PRIJEVOZ LEGAC
19,00 PISMOREKLAM - TRENTO
19,40 METRA – MNK SKENDEROVCI
20,20 CAFFE BAR RED TAB PLETERNICA – CAFFE BAR DENIS
21,00 MNK BONITA – CAFFE BAR JACK
21,40 BET 3000 – ZMAJEVI TERMOPROJEKT



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI