Predstavljeno tridesetak izlagača: Od kolača do umjetnina

13.12.2012. | Mario Barać
Pregleda: 16257

Na tradicionalnom Božićnom sajmu koji je danas otvoren u Lipiku, izlaže 31 izlagač s područja Pakraca i Lipika, ali i iz Požege, Kutine, Banove Jaruge i Lipovljana.

Kao što priliči ovakvom sajmu, tematika većine izlagača su božićni ukrasi svih vrsta – od ukrasa za bor i adventskih vijenaca, preko raznih rukotvorina inspiriranih božićnim motivima, pa sve do vrlo zanimljivih ukrasa od slame, kukuruzovine, pa čak i tjestenine. Neizostavan dio ponude su kolači i božićni keksi, razni ručno izrađeni predmeti idealni za poklone ispod bora, pa sve do odjevnih predmeta, umjetničkih radova i meda.

Sajam otvoren još dva dana


Organizator sajma koji se održava u prostoru gradske tržnice je Turistička zajednica Grada Lipika, a tajnik Hrvoje Kovačić ističe kako je zadovoljan odazivom budući da je ove godine 5 izlagača više nego lani.


- Ovaj prodajno-izložbeni sajam će biti otvoren još dva dana. Sutra smo za sve posjetitelje otvoreni od 14 do 19 sati, a u subotu od 10 do 19 sati. Pozivam sve građane da obiđu štandove i siguran sam da će svatko pronaći ponešto za sebe, rekao je Kovačić.

Građani kitili jelku

Lipičani su večeras imali priliku kititi zajedničku gradsku božićnu jelku u Udinskoj ulici, ispred ulaza u gradsku tržnicu.

Očekivano, u kićenju je sudjelovalo najviše djece i mladih, a ukrasi su nastali na radionici izrade božićnih ukrasa koja je organizirana prije dva dana.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI