Crna točka u Bilicama bit će riješena obilaznicom

Radovi na obilaznici u Bilicama
(FOTO: Domagoj Katić)

27.11.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 11561

Brojni vozači koji prolaze cestom Požega - Slavonski Brod u mjestu Bilice, smještenom nedaleko Pleternice, upoznali su opasni "S zavoj" na ulasku u selo. Zbog čestih nesreća do 1. faze sanacije taj zavoj je policijskom statistikom označen kao opasno mjesto, sada on za većinu vozača više neće postojati jer je u tijeku izgradnja obilazne ceste.

- To je program na nivou Hrvatske prema kojem Hrvatske ceste saniraju takva problematična mjesta. Očekujemo da će do kraja svibnja iduće godine radovi biti gotovi te će obilaznica biti puštena u promet, dok će stara cesta ostati kao ulica - rekao je Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave Hrvatskih cesta.




Vrijednost investicije je nešto više od 5,5 milijuna kuna. Stanovnike Bilica zanima hoće li biti riješen sustav odvodnje, jer bi u suprotnom kuće između nove i stare ceste za vrijeme kiša lako mogle bile poplavljene.


- Sustav odvodnje će svakako biti napravljen jer je tako predviđeno građevinskom dozvolom, napominje Čer.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI