Bučani i dalje prvi, Papuk pao na dno ljestvice

BSK Buk
(FOTO: BSK Buk/Facebook)

16.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10177

Nije bilo većih iznenađenja u 4. kolu 1. županijske nogometne lige. U utakmici koja je trebala biti derbi kola Kaptol je na kraju prilično uvjerljivo svladao goste iz Velike rezultatom 3:1. Dva gola postigao je Valentin Pranjić, a treći gol za Kaptol dao je Ivan Petraš.

- Bila je to zanimljiva utakmica, na drugoj strani imali smo mladu i kvalitetnu ekipu, no svojom smo ih igrom uspjeli nadjačati i na kraju zasluženo pobijediti - komentirao je trener Kaptola Milan Tomljenović.

BSK Buk je zadržao vodeću poziciju osvojivši 3 boda na domaćem terenu protiv Eminovaca. Jedini gol postigao je Ivan Rezo, a pobjeda domaćina nije bila nimalo laka.


- Gosti su se dobro držali tijekom prvog poluvremena, a u nastavku su pali i trebali smo zabiti još golova - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik NK BSK Buk.


U Vetovu su također slavili domaćini. Kamen je pobijedio Croatiju iz Mihaljevaca rezultatom 2:1. Prvi gol za Kamen bio je autogol Croatije, da bi gosti iz Mihaljevaca izjednačili pogotkom Dražena Bradića. Pred kraj utakmice Dean Pavić zabija za konačni rezultat 2:1 za Kamen.

Sloga iz Trenkova je u tvrdoj i izjednačenoj utakmici na kraju slavila protiv Požege rezultatom 1:0, a Jakšić i Dinamo iz Vidovaca igrali su neriješeno 3:3.

- Utakmica je bila prava, zanimljiva. Domaćin je bio jako borben, mi se nismo dali. Jakšić je poveo s 1:0, pa smo mi izjednačili, pa su oni opet poveli, pa mi opet izjednačili. Na kraju mislim da je pošteno što smo podijelili bodove - rekao je Željko Mitrović, trener Dinama.

S druge strane, trener Jakšića Goran Vrgoč je prilično razočaran što njegova ekipa nije osvojila tri boda.

- Trebali smo ih uvjerljivo pobijediti. Punih 45 minuta nismo im dali da prijeđu centar, dobili smo golove zahvaljujući nepretnosti naše obrane. Mislim da smo uvjerljivo bili bolji, ali sreća nas nije poslužila - ustvrdio je Vrgoč.

Hajduk iz Pakraca pobijedio je jučer goste iz Sulkovaca s 3:0, a Tim osvježenje je u Kuzmici slavilo protiv Mladosti iz Pavlovaca rezultatom 5:3.

Tablica 1. ŽNL - 4. kolo

1. BSK BUK........................12 (10:4)
2. HAJDUK (Pakrac).................9 (14:4)
3. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)........9 (13:7)
4. SLOGA (Trenkovo)................9 (7:4)
5. KAPTOL..........................7 (9:5)
6. CROATIA (Mihaljevci)............6 (8:7)
7. DINAMO (Vidovci)................5 (6:8)
8. MLADOST (Pavlovci)..............4 (12:11)
9. SULKOVCI........................4 (3:7)
10. EMINOVCI.......................4 (3:8)
11. KAMEN (Vetovo).................4 (5:11)
12. POŽEGA.........................3 (9:8)
13. JAKŠIĆ.........................2 (4:15)
14. PAPUK (Velika).................1 (6:11)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI