Abramović i Pandžić ušli u drugo kolo

Lea Mjertan
(FOTO: Bojan Miščević)

16.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4307

U prvom kolu Otvorenog prvenstva Požege za juniore i juniorke, Leon Abramović i Teo Pandžić, obojica igrači Teniskog kluba Požega, ostvarili su lake pobjede. Leon je u dva seta rezultatom 6:0, 6:0 pobijedio Filipa Matića, također člana TK Požega, dok je Teo istim rezultatom dobio Đakovčanina Kristijana Nikolića.
Tenisači upravo završavaju prvi krug natjecanja. Danas i sutra se očekuje  napeta borba na teniskim terenima TK Požega, a glavni favorit i prvi nositelj je naš Leon Abramović.

Juniorke
Članica TK Požega Martina Pilaš je neočekivano izgubila meč prvog kola od Valpovčanke Lucije Cvenić rezultatom 6:1, 6:1. U tijeku je meč između prve nositeljice Ivane Andrić iz Novske i Požežanke Lee Mjertan. Ivana je rezultatom 6:3 dobila prvi set. Djevojke također igraju danas i sutra, a sve rezultate i pobjednike turnira čitajte sutra na 034portalu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI