Petak u uredu - kako dočekati 4?

Rad u uredu
(FOTO: Ilustracija)

27.07.2012. | Mala s trešnje
Pregleda: 15125

Tup, tup, tup... Lupkam kemijskom olovkom po stolu. Petak je i ostalo mi je još nekoliko sati dosade na poslu. Ukratko, jedva čekam da završi ovaj radni tjedan i malo izađem u grad navečer, opustim se s društvom.

Danas je bio jako produktivan dan na poslu. Našla sam si švercera koji mi na crno nabavlja prvoklasne kopije najnovijih modela torbi i haljina. Kune mi se da je nabavljao robu za Grubnića. Već se zamišljam u šetnjici po gradu s novim modelom Louis Vuitton torbe. Naravno, svi će biti zavidni i nagađati s kim sam se kresnula da sam to zaradila. Ove lokalne seke ne razlikuju kopije od originala.

Nije lako kad si žensko


Primjećujem da mi plaća više nije dovoljna za troškove, a u zadnje vrijeme otkantavam likove a la Boris, pa ostajem bez dodatnog izvora prihoda. Odmah mi se smuči kad pomislim što sve moram opet raditi za povišicu. Naime, kao žena koja je dugo na burzi rada, sa završenom srednjom školom i bez dodatnih kvalifikacija ne nameće ti se previše opcija kod uspješnog zapošljavanja. Prva opcija je sjediti doma pred TV-om, sažalijevati se i čekati da ti posao padne u krilo, ili pak poduzeti nešto da postanem uspješna poslovna i samostalna žena.


Ja sam se odlučila za drugu opciju. Problem je bio što moji nisu bili utjecajni u gradu i nisam imala nikakve veze koje bih mogla povući. Odlučila sam se sama pobrinuti za zaposlenje i uzeti stvar u svoje ruke, doslovno. Za jedno otvoreno radno mjesto spavala sam par puta s voditeljem odjela. Sada već završavam pet godina staža u službi i mogu reći da mi se taj seks dobro isplatio. Šetam se gradom kao prava utjecajna žena u elegantnim odjelima i haljinama, štiklama za ubit, svaki tjedan idem na frizure, a redovito pohađam i teretanu.

Na isti način planiram tražiti promaknuće. Po gradu su i kružili tračevi o mom načinu zapošljavanja, ali ja se ne obazirem. Jedino me šefova žena ne podnosi. Zbog nje i ne idem na fešte na koje smo inače pozvani. Urotila se s babuskarama s posla protiv mene. Tračaju me na redovnoj bazi. Vidim im na licu zgražanje dok prolazim kroz urede.

Pripravnik

Tup, tup, tup... Nastavljam monotono lupkati olovkom. Još pola sata do kraja radnog vremena. Misli mi vrludaju, budući da nemam pametnijeg posla za raditi. Sjetim se Borisa. Poslao mi je još par poruka od nedjelje, na istu foru. Odlučila sam ga otkantati, iako se često sjetim divlje noći u autu. Ali ne mogu zaboraviti činjenicu da je on u braku. Nekako mislim da sam prerasla takve igrice, ne želim više biti nikome "Žena broj 2".

U zamornom iščekivanju mi se pridruži pripravnik. Mali je tek završio fakultet, 25-godišnjak, bivši košarkaš atletske građe i ambiciozni pravnik. Ne mogu se sjetiti njegova imena - Marin ili Matej, a neugodno mi je pitati ga. Ove babuskare se samo okreću za njim kada prolazi među stolovima, vjerojatno da uhvate barem trunku ljepote i mladosti koji nisu iskoristile u svome monotonom i konzervativnom životu, pogledom na njegovo utegnuto i koščato dupe.

Vrijeme za akciju

Tup, tup, tup... Vrijeme kao da je stalo. Prošlo je pet minuta. Malac i ja smo jedini u zgradi. Svi su našli način, izgovor da ranije izađu i krenu na odmor. A mi smo prisiljeni ostati do četiri sata u slučaju da koja službena osoba nazove ili nedajbože netko naiđe.

I njemu je dosadno, a i primijetila sam da je nervozan dok se igra kovanicom od pet kuna. Sjedimo u tišini, iskoristili smo sve teme za razgovor. Gledam ga, odmjeravam. Ima prelijepe crte lica: crnu gustu kosu, neobično zelene oči, veći nos ali na privlačan način. Od moga piljenja mu je bilo još neugodnije.

Skoro tjedan dana je prošlo otkad sam se zadnji put seksala. Pa pomislim zašto ne, imamo još pola sata na raspolaganju. Pogledi su nam se susreli. Skinula sam gaćice ispod minice i raširila noge. Sjedila sam točno nasuprot njega. Imao je otvoren pogled na mene cijelu. Polako sam otkopčavala košulju dok me je on gutao očima. Skinula sam grudnjak. On više nije mogao izdržati, skočio je sa stolice i podigao me na radni stol. Gurnuo je ruku ispod minice i s drugom rukom mi milovao grudi. Kada se skinuo (a to je trajalo otprilike jednu sekundu) povukao me za noge te ga stavio u mene.

Silovito i snažno smo se seksali. Svom snagom se nezgrapno zabijao u mene, a ja sam uživala u tom osjećaju boli i ugode. Ne znam je li zbog njegova mladenačkog izgleda ili zbog činjenice da bi bilo tko moga upasti svakog trena u firmu, strašno sam se napalila. Svršio je za 20-ak minuta, dok je meni trebalo samo pet.

Prvi put

Tuc, tuc, tuc i četiri su sata. Kraj radnog vremena. Ležimo na stolu, goli i čupavi, još zadihani. Zapalili smo cigare. Gledali smo se i smijali sami sebi. Zaključili smo da je ovo najbolji mogući završetak radnog dana i najbolji početak vikenda. Osjećala sam se sretno i ispunjeno.

Ustanem se nakon par minuta da si dohvatim gaćice, ali me mali uhvati s leđa i šapne za uho „Mi još nismo gotovi, moramo još isprobati stolicu“. Bilo je to prvi put da sam ostala raditi prekovremeno.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI