Ove godine za bikere sviraju Majke i Divlje jagode

Goran Bare nastupit će na Motosusretu u Prekopakri
(FOTO: PIXSELL)

19.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 10007

Ljubitelji žestoke glazbe, mirisa oktana i zvuka motocikla ne smiju propustiti treći po redu moto susret koji će u Sportsko-rekreacijskom centru Matkovac u Prekopakri pokraj Pakraca biti održan od 27. do 29. srpnja.

- Ove godine će stvarno biti žestoko i posjetitelje očekuje vrhunska zabava i brojni moto, ali i drugi sadržaji. Uz neizostavnu ugostiteljsku ponudu, tu će biti i fire show – atraktivan nastup žonglera s vatrom, ali i sve ono što ide uz susrete bikera. Još neka nas vrijeme posluži i garantiram odličan provod na Matkovcu, najavljuje Zoran Krivdić – Jaje, predsjednik udruge „Kraljevi Bijele Stijene“ čiji su članovi organizatori ovog velikog ljetnog događaja.

Prema trenutnim najavama na susretu se očekuje sudjelovanje više od 500 bikera iz cijele Hrvatske, a svoj su dolazak najavili i bikeri iz Njemačke, Italije, Švicarske i Mađarske.


Okupljanje motociklista započinje 27. srpnja od jutarnjih sati na Matkovcu, a u popodnevnom terminu će biti održana javna tribina na temu sigurnosti u prometu.


Moto susret će proteći i u znaku koncerata popularnih izvođača. U petak, 27. srpnja glazbeni program na Matkovcu počinje od 20 sati nastupima nekoliko predgrupa koje će zagrijati atmosferu za središnji događaj te večeri, koncert rock grupe "Divlje Jagode". Sljedećeg dana zvijezda večeri će zasigurno biti Goran Bare koji će održati koncert u pratnji banda Majke.

Cijena ulaznica u pretprodaji za oba koncerta je 50 kuna, a na dan koncerta će ulaznice biti prodavane po cijeni od 40 kuna, posebno za svaki koncert. Prije ovog glazbenog spektakla, bikeri će u subotu  poslijepodne prodefilirati ulicama Pakaca i Lipika, a potom će na prostoru ispred pakračke tržnice biti održan Stunt show - akrobatska vožnja motocikla s vrhunskim izvođačima.

- Na prethodna dva moto susreta smo imali odličnu posjećenost i siguran sam da ćemo ove godine srušiti te rekorde. Sve pripreme su odrađene i jedva čekamo da započne spektakl na kojem su dobrodošli svi koji se žele dobro zabaviti, poručuje Jaje.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI