Papuk izbacio Kaptol iz kupa

26.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10490

Dok su nogometni klubovi Slavonija i Slavija ovog vikenda slavili minimalnom pobjedom protiv teških suparnika u prijateljskim utakmicama, odigrane su tri utakmice Županijskog nogometnog kupa. Nogometni klub Papuk iz Velike slavio je danas protiv trenutačno vodeće ekipe u 1. ŽNL, Kaptola rezultatom 0:1.

- U borbenoj, teškoj utakmici obje su momčadi pokušavale što prije dati gol. Gosti su imali sreću da je naš obrambeni igrač Mario Pamer nespretno zahvatio loptu glavom i slučajno je poslao u vlastitu mrežu. Taj je autogol za nas bio šok od kojega se do kraja utakmice igrači nisu oporavili. No, nemamo opravdanja, nije pokazana dovoljna agresivnost ni borbenost na terenu - komentirao je Milan Tomljenović, trener Kaptola.

- Mi smo pokazali da smo čvršći ove godine, tjelesno spremniji. Igra je bila tvrda, nedostajalo je nogometne ljepote, ali možemo reći da smo zasluženo pobijedili - rekao je trener Papuka Damir Bognar.


Hajduk dobio Dinamo (R), a Sulkovci Mladost (P)

U ostalim utakmicama 2. kola Kupa, Hajduk je jučer u Pakracu pobijedio Dinamo iz Rajsavca rezultatom 2:1, a Sulkovci su danas slavili protiv Mladosti iz Pavlovaca 3:1.

Mladost (C) - Slavonija 0:1


Požeška Slavonija gostovala je u Cerniku kod tamošnje NK Mladost, na njihov zahtjev za revanšom nakon nedavne pobjede Slavonije u Požegi. I ovoga puta Požežani su slavili, iako minimalnim rezultatom 0:1. Jedini gol je zabio Kruno Prpić.

- Ocjenjujem da su igrači odradili utakmicu trkački odlično. Ima još nekoliko nedostataka u igri koje ćemo se truditi popraviti do idućeg vikenda i početka drugog dijela prvenstva, kada gostujemo u Pakracu - kaže Krešo Poleti, trener Slavonije.

Slavija - Marsonija 1:0

Pleternička Slavija jučer je pobijedila goste iz slavonskobrodske Marsonije, također minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac je Vinko Ančurovski.

- Bila je to odlična, borbena utakmica, maltene prvenstvena. Marsonija je imala možda malo više loptu u posjedu, ali smo dobrom trkom i igrom uspijevali više puta zaprijetiti njihovom golu. Rezultat je mogao biti i bolji za nas - komentirao je trener Slavije Dalibor Bognar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI