Anita u finalu Miss Universe: Vjerovala sam u sebe

Anita Modrić odgovara na pitanja na izboru za Miss Universe Slavonije i Baranje
(FOTO: Facebook)

13.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 16984

"Miss fotogeničnosti znači stvorena za fotografiranje, modeling" - tako je ukratko opisala prestižnu titulu 19-godišnja Anita Modrić iz Velike, proteklog vikenda izabrana za Miss fotogeničnosti na izboru Miss Universe Slavonije i Baranje održanom u hotelu "Kralj Tomislav" u Novoj Gradiški.

Anita se kao i lani prijavila na casting među 40-ak djevojaka iz cijele Slavonije i Baranje. Za razliku od prošle godine, ovoga puta je izabrana među 14 najboljih. U najužem izboru prošla je među 8 najljepših djevojaka da bi su samom finalu bila izabrana za Miss fotogeničnosti, a time je mlada Veličanka dobila priliku sudjelovati i možda pobijediti na predstojećem državnom natjecanju "Miss Universe Hrvatske".

- Nije me iznenadio uspjeh. Vjerovala sam u sebe za razliku od lani kada sam bila prilično uplašena. Došli smo u četvrtak u Novu Gradišku, tri dana su trajale pripreme. Imale smo vježbe i treninge. Na samom smo natjecanju triput izlazile: jednom odjevene u "casual" odjeću, drugi put u kupaćim kostimima kada smo se predstavile i govorile o sebi i treći put u vjenčanicama. Kada su me izabrali, osjećala sam se odlično, ali nisam iznenađena. Od početka sam vjerovala da mogu i zato sam uspjela - ispričala je Anita Modrić u razgovoru za 034portal.





Anita je inače studentica psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uz studiranje i radi, vodi kafić u Požegi skupa sa svojom sestrom koja joj je ujedno bila i najveća potpora na natjecanju. U životu želi se baviti modelingom i manekenstvom, a već je počela dobivati ponude za glumu u videospotovima.

Na izboru Miss Universe Slavonije i Baranje već tradicionalno je sudjelovala požeška koreografkinja i plesna pedagoginja Ilijana Lončar, koja je osmislila koreografiju djevojaka za njihove izlaske na pozornicu, a nastupili su plesači Plesne radionice Ilijane Lončar.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI