Drugovi i Tamara

Tamara Puač
(FOTO: 034 Portal)

17.01.2018. | Ante Mandarić
Pregleda: 16516

Njeno visočanstvo, Tamara Puač, u narodu poznata kao osoba širokog srca i po drugim stvarima, se na početku svog mandata pokazala kao pravi vojskovođa crvene čete u Požeško-slavonskoj županiji.

Kad završe policijske istrage, u velikom broju članaka objasnit ćemo vam, opisati u detalje i navesti razloge koji su doveli do skandaloznog ponašanja, pokušaja podmićivanja, ucjenjivanja i mnogim drugim prljavim radnjama, obećavamo da ćete zaboraviti turske sapunice kad počnemo s člancima.

No, to je samo kratak privid u nadolazeće jako zanimljive priče, ali sad ćemo malo o činjenicama.


Dakle, predsjednica GO SDP-a, Tamara Puač, je sama sebe imenovala predsjednicom Kluba vijećnika u gradu Požegi i u isto vrijeme s te pozicije opovrgnula svog stranačkog kolegu, dr. Marijana Cesarika.


Kako to obično biva, naknade za nedolazak se također primaju, što je u smislu SDP-a na nacionalnoj razini, uzimaju lovu, a sprdaju se s povjerenjem birača. Dosita žalosno, sramite se svi vijećnici koji ne dolazite na sjednice, a uredno primate naknade. Mislimo stvarno...

Saznajemo kako je Zdravko Ronko aktivirao svoj mandat i očito želi ispuniti svoju odgovornost u vijeću, naravno, ako mu to samoimenovana predsjednica Kluba vijećnika dopusti.

Na kraju, gle čuda i radosti, izabran je i novi tajnik stranke, poznatiji kao kandidat za predsjednika iste, Luka Samardžija, kojem želimo sreću na novoj poziciji.



Na ovoj fotografiji možete svjedočiti veselju i radosti koje vlada u požeškom SDP-u, bar po licima koja se ne skrivaju rukama.

P.S. Fotku smo preuzeli s Facebook-a i bila je javna, dakle, mogao ju je vidjeti baš svatko. No, više nismo sigurni s kojeg je profila jer je ista sad obrisana. Jedna mala pouka: Ne objavljuj ono što ne želiš da drugi vide, pogotovo ne pod "javno"!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI