Još jedan transfer: Poleti prešao iz Kaptola u Slavoniju

Trener Kaptola Krešo Poleti danas nije nastupio zbog 3 žuta kartona
(FOTO: Mario Nakić)

30.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12864

Već je bilo poznato sredinom prve polusezone da je uprava požeške Slavonije bacila oko na pojedince iz vodećeg Nogometnog kluba Kaptol. Najnovija je vijest da je u požešku momčad prešao kaptolački trener i igrač Krešo Poleti.

- Njihova ponuda je došla još puno ranije, no tada sam im jasno rekao da ne mogu prijeći usred sezone. Sada, na polusezoni smo pregovarali i pristao sam prijeći. Razgovarao sam i s predsjednikom NK Kaptol i iznio mu svoje stavove, on ih je korektno prihvatio. Od danas treniram Slavoniju - rekao je Poleti za 034portal.

Josip Soudek, tajnik NK Kaptol kaže da ga Poletijev odlazak nije iznenadio.


- To se moglo pretpostaviti jer znalo se da mu je ponuđen prelazak, čekali smo samo njegovu odluku. On je mlađi i perspektivni trener, mi mu ne možemo stajati na putu u karijeri. Žao mi je najviše zbog najmlađih, trenirao je i limače i početnike, vodio je školu nogometa. Toj djeci će ponajviše nedostajati, a za seniore je lako - kaže Soudek dodajući kako se uprava NK Kaptol tek treba sastati i odlučiti tko će sada preuzeti funkciju trenera u klubu. Nije isključena ni mogućnost da dovedu nekoga izvana.


Krešo Poleti ima bogato iskustvo u nogometu. Igrao je za Kaptol, Slavoniju, zatim prvoligaše Kamen-Ingrad, Čakovec i Hrvatski dragovoljac. Kao trener doveo je Lipik u 3. HNL i pred vrata 2. lige, a Kaptol je vodio zadnje dvije godine. Najnoviji uspjeh mu je naslov jesenskog prvaka Kaptola u 1. županijskoj ligi. Ovdje pročitajte nedavni intervju s Poletijem za 034portal.

- Sa Slavonijom ću imati dosta posla jer oni su prosuli puno bodova u prvom dijelu prvenstva - najavljuje novi trener Slavonije.

Prije njega u Slavoniju je iz Kaptola tijekom sezone prešao Mile Pavelić koji je ubrzo postao glavni strijelac za Požežane. Ponudu za prelazak dobio je i Željko Ikić, no prema Soudekovim riječima, on još nije donio konačnu odluku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI