¨Dajemo punu potporu Povjereniku dr. Glaviću u realizaciji zadanog projekta¨

Vladimir Englman
(FOTO: Lidija Galić)

06.10.2017. | Vladimir Englman
Pregleda: 7292

Županijski odbor Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman za Požeško-slavonsku županiju, je na sjednici održanoj 05. listopada 2017. godine u prostorijama HDZ-e, raspravljao o novonastaloj situaciji nakon raspuštanja županijskog odbora stranke, te daje punu potporu, kako političku tako i ljudsku, imenovanom Povjereniku – gospodinu Željku Glaviću u realizaciji zadanog projekta - provedbe unutarstranačkih izbora, te se u potpunosti stavlja na raspolaganje povjereniku sa svom svojom infrastrukturom.

Također poručuju; "koliko god iz današnjeg ugla gledanja ova situacija djeluje dramatična i teška, ovo je ujedno i prilika za novi početak, tj. uvođenje jednih novih standarda u radu naše stranačke organizacije".

Dokazali smo da i u teškim okolnostima imamo snage konsolidirati se, imamo snage za jedinstvo i zajedništvo, a istodobno i za uvažavanje različitih mišljenje unutar stranke.


Kao i dosada u kriznim i zahtjevnim situacijama HDZ-a je uvijek izlazila snažnija, što smo uvjereni "bit će tako i sada".


Predsjednik:
Vladimir Englman


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI