Učenici Kanižlićeve škole iz Požege posjetili Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu

Radionica u Slavonskom Brodu
(FOTO: M.Z.)

10.06.2017. | M.M./M.Z.
Pregleda: 4373

Jučer su se na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranome studiju u Slavonskome Brodu u organizaciji Fakulteta, Udruge studenata Futuri Magistri i OŠ Antuna Kanižlića iz Požege održale tri radionice "Izrada prirodne kozmetike", "Izrada plastelina" i "Quilling tehnika" sa studentima i učenicima trećega i četvrtoga razreda osnovne škole.




U radionicama izrade prirodne kozmetike educiralo se sudionike o prirodnim sastojcima u kozmetici koje mogu lako nabaviti kao zamjeni za štetna kemijska sredstva u kupovnim proizvodima s ciljem očuvanja njihova zdravlja. Sudionici su samostalno izrađivali prirodne šampone, balzame, kreme za sunčanje, dezodoranse i zubne paste koje su mogli spremiti u posebnu ambalažu te ih kasnije koristiti.






Radionice tehnike quilling i izrade plastelina za cilj su imale razvijati učeničku grafomotoriku i preciznost te poticati njihovu kreativnost, znatiželju, maštu i stvaralaštvo kao i upoznati studente s različitim aktivnostima koje se mogu izvoditi u nastavi. Učenici i studenti kuhali su te potom oblikovali prirodni plastelin i ukrašavali čestitke quillingom.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI