Pomozimo Filipu da prohoda

Filip Pojer
(FOTO: I.V.)

21.05.2017. | Ivan Vlahović
Pregleda: 36763

Filip Pojer dvanaestogodišnji je dječak iz Cerovca koji sezbog još precizno neutvrđene dijagnoze nalazi u invalidskim kolicima. Filip jeveseo i razigran dječak koji se samostalno brine o sebi i pohađa školu.



Filipovi roditelji su u proteklih desetak godina pokušalisvašta kako bi Filipu pomogli da prohoda, od Rijeke, Zagreba te Mađarske, alibezuspješno. No, prošle se godine na području Hrvatske pojavila klinika kojabi, po mišljenju specijalista, Filipu mogla pomoći da prohoda, riječ je oklinici Glavić iz Dubrovnika koja nudi neurorehabilitaciju nogu na robotskomuređaju Lokmat, koji je kao takav jedini u Hrvatskoj.


Kako do sadašnje rehabilitacije još nisu polučile uspjehroditeljima preostaje još ovaj pokušaj u klinici Glavić s kojim se, kako kažuspecijalisti, postižu vrlo dobri rezultati u slučajevima kao što je Filip, nojednodnevni trošak terapije je oko tisuću kuna a terapija bi se trebalaprovoditi dva do tri mjeseca, što obitelj, uz još dvoje djece, ne može samafinancirati.




Do sada su se neki već uključili kako bi pomogli, a učetvrtak 25.05. se u Društvenom domu u Cerovcu u 20 sati održava i humanitarna zabavaza malog Filipa, čiji će prihod biti doniran u te svrhe. Na zabavi svirajugrupe Alfa, Vertigo i Valentino band.

Ovim putem pozivamo sve naše čitatelje da se uključe kako bijedan veseo i razigran dječak ostvario svoju budućnost hodajući na svojimnogama. Novčani iznos pomoći možete uplatiti na poseban račun:HR2923900013506080936 kod Poštanske banke.

Pokažimo da imamo veliko srce.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI