Spektakl na novouređenom stadionu u Kutjevu

NK "Kutjevo"
(FOTO: M.M.)

16.05.2017. | M.B.
Pregleda: 8375

U srijedu je na rasporedu polufinale Županijskog nogometnog kupa u kojem će nogometaši Kutjeva ugostiti požeškog trećeligaša u povijesnoj utakmici za klub iz grada graševine. Naime od samostalnosti Republike Hrvatske NK Kutjevo u kup natjecanju nije stiglo do ovako daleke faze bez obzira na brojne vrlo dobre momčadi koje su u tom periodu imali. Za pravu nogometnu poslasticu pobrinuo se ždrijeb koji je Kutjevu za protivnika donio najveći sportski kolektiv u našoj županiji, ŠNK Slavoniju. Da je riječ o velikom klubu Slavonija je pokazala i pravom gospodskom gestom prepustivši domaćinstvo Kutjevu koji će ovom prilikom svim svojim gostima predstaviti i novouređeni stadion. Naime u proteklom periodu stadion NK Kutjeva je dobio potpuno novi sjaj, uz savršeni travnjak postavljen je novi semafor, a na sve tri tribine postavljene su nove sjedalice. Zaista je riječ o jednom prekrasnom sportskom kompleksu, a da je tome tako iz NK Kutjeva vas pozivaju da se i sami uvjerite već u srijedu od 17,30 sati.

Što se same utakmice tiče Slavonija je veliki favorit, razlika u kvaliteti je neupitno na strani Špeharove momčadi koja ako ozbiljno uđe u utakmicu ne bi smjela imati nikakvih problema protiv momčadi iz sredine ljestvice 1. ŽNL. Naravno, Kutjevo ima nekoliko sjajnih pojedinaca koji se i te kako mogu nositi, pa i "zapapriti" Slavoniji pa uz sigurno veliki motiv možemo očekivati da će Kutjevo dobro parirati gostima, posebno dok tjelesno budu mogli pratiti ritam Slavonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI