Spektakl na novouređenom stadionu u Kutjevu

NK "Kutjevo"
(FOTO: M.M.)

16.05.2017. | M.B.
Pregleda: 8363

U srijedu je na rasporedu polufinale Županijskog nogometnog kupa u kojem će nogometaši Kutjeva ugostiti požeškog trećeligaša u povijesnoj utakmici za klub iz grada graševine. Naime od samostalnosti Republike Hrvatske NK Kutjevo u kup natjecanju nije stiglo do ovako daleke faze bez obzira na brojne vrlo dobre momčadi koje su u tom periodu imali. Za pravu nogometnu poslasticu pobrinuo se ždrijeb koji je Kutjevu za protivnika donio najveći sportski kolektiv u našoj županiji, ŠNK Slavoniju. Da je riječ o velikom klubu Slavonija je pokazala i pravom gospodskom gestom prepustivši domaćinstvo Kutjevu koji će ovom prilikom svim svojim gostima predstaviti i novouređeni stadion. Naime u proteklom periodu stadion NK Kutjeva je dobio potpuno novi sjaj, uz savršeni travnjak postavljen je novi semafor, a na sve tri tribine postavljene su nove sjedalice. Zaista je riječ o jednom prekrasnom sportskom kompleksu, a da je tome tako iz NK Kutjeva vas pozivaju da se i sami uvjerite već u srijedu od 17,30 sati.

Što se same utakmice tiče Slavonija je veliki favorit, razlika u kvaliteti je neupitno na strani Špeharove momčadi koja ako ozbiljno uđe u utakmicu ne bi smjela imati nikakvih problema protiv momčadi iz sredine ljestvice 1. ŽNL. Naravno, Kutjevo ima nekoliko sjajnih pojedinaca koji se i te kako mogu nositi, pa i "zapapriti" Slavoniji pa uz sigurno veliki motiv možemo očekivati da će Kutjevo dobro parirati gostima, posebno dok tjelesno budu mogli pratiti ritam Slavonije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI