Gimnastičarke iz cijele Slavonije dolaze u Grabrik

Natjecateljice Anita Čuljak, Tonka Pavelić i Barbara Matoković s trenericama Majdom Cvjetojević i Zdenkom Pavelić
(FOTO: Mario Nakić)

26.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11696

Posljednje, 4. kolo 49. kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici - B i C program održat će se u Požegi, u subotu u Sportskoj dvorani Grabrik.

- Radi se o zadnjem kolu kvalifikacija za državno prvenstvo, na koje će se kvalificirati dvije Požežanke, Anita Čuljak i Tonka Pavelić -  kazala je Zdenka Pavelić, trenerica u Gimnastičkom klubu Sokol Požega.

U Požegu dolaze predstavnice gimnastičkih klubova iz cijele regije, ukupno 87 djevojaka iz osam klubova: Inova-Gim Osijek, Hrvatski sokol Valpovo, Hrvatski sokol Vinkovci, GK Vukovar, Osijek Žito, Beli Manastir, Sokol Slavonski Brod i Sokol Požega.


- Naše dvije natjecateljice ulaze na državno prvenstvo. To je uspjeh, s obzirom da je B program složeniji i inače ima manje natjecatelja na državnoj razini. Kod nas trenutačno trenira 200-tinjak djece od najmlađih dobnih skupina do seniorki - kaže trenerica Pavelić.


Natjecanje u Grabriku održavat će se u subotu od 9 do 14 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI