Povodom Dana žena, ¨Katarina Zrinski¨, Darko Puljašić i Vedran Neferović sugrađankama poklonili narcise i ruže

Međunarodni dan žena u Požegi
(FOTO: M.M.)

08.03.2017. | M.M
Pregleda: 12553

Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" povodom Međunarodnog dana žena, danas su s predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a Darkom Puljašićem podijelile narcise u pješačkoj zoni.




Povodom Međunarodnog dana žena koji je danas 8. ožujka HDZ zajedno s "Katarinom Zrinski" prigodno i tradicionalno napravio je ovu akciju gdje darujemo naše sugrađanke, ne slabijeg spola već ljepšega spola i mislim da bi svi trebali biti što osjetljiviji prema našim kolegicama, suprugama, majkama, bakama te da im svaki dan priuštimo da budu vesele i dobre. - rekao je predsjednik gradskog odbora HDZa- Darko Puljašić
















Nakon što su Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" i HDZ podijelili narcise gradonačelnik Grada Požege je podijelio oko 180 ruža pripadnicama ljepšeg spola povodom Dana žena.




Međunarodni dan žena je da s posebnim simpatijama pristupimo slabijem i nježnijem spolu i da doista iskažemo jedno poštovanje. Grad Požega i ja kao gradonačelnik imamo tu sreću da smo doista na čelnim mjestima grada odnosno ustanova imamo žene. Iskustva drugih kažu da su žene pedantnije i odgovornije u poslu pa tako je i moje iskustvo da su vrijedne i marljive suradnice te sam doista sretan što ih u protekle tri godine imam kao suradnice u poslu. - rekao nam je gradonačelnig Vedran Neferović
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI