U humanitarnu zabavu u Kaptolu uključile se požeške frizerke i kozmetičarke

Svi za malu Rinu
(FOTO: Facebook)

23.02.2017. | M.B.
Pregleda: 15966

Humanitarna zabava pod nazivom "Svi za malu Rinu" održat će se sutra (24.2.) u vatrogasnom domu Kaptol s početkom u 20:00 sati. Organizatori su DVD Kaptol i Panorama band, a u organizaciju se uključio i Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Požega.



Za sve koji ne znaju, Rina je djevojčica iz Požege koja boluje od Edwingova sarkoma i već se neko vrijemo s majkom nalazi u Zagrebu na liječenju. Ako niste u mogućnosti sudjelovati na jednoj od humanitarnih zabava, za malenu Rinu možete uplatiti financijsku pomoć na broj bankovnog računa ispisanog na fotografiji ispod.





Kako smo već rekli, u humanitarnu zabavu u Kaptolu uključio se i Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Požega u organizaciji predsjednice Ivane Horvatović. Sudjeluju frizerski saloni Gloss, Estetic, Image, Hera, Maja, Ivanka Pleternica i studio M Kaptol. A za samo 10 kuna svi zainteresirani moći će dobiti styling frizuru po vašem izboru (valove, lokne, pundžice, peglanja, pletenice i stiliziranje za muškarce).



Očekujemo vas u što većem broju! SVI ZA MALU RINU!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI