Pero Knežević iz Kule osvojio ¨Peugeot 208¨ u ¨Metrinoj¨ nagradnoj igri

Pero Knežević dobirnik "Peugeota 208" u "Metrinoj" nagradnoj igri
(FOTO: M.M.)

04.02.2017. | M.M.
Pregleda: 22261

"Metalija-trans d.o.o." danas je izvlačila dobitnike nagradne igre " Samo za 100 kn mogu biti tvoj", naime nagradna igra "Metalije-trans d.o.o." počela je 08.11.2016. i trajala je do 31.01.2017. godine u svim "Metra" trgovinama, a kupci su trebali na račune veće od 100 kuna upisati svoje ime, prezime, adresu i kontakt broj kako bi sudjelovali u nagradnoj igri.



Glavna nagrada je bila automobil "Peugeot 208" te 10 poklon paketa u vrijednosti 100 kuna, 10 poklon paketa u vrijednosti 300 kuna i 5 poklon paketa u vrijednosti 500 kuna.








Poklon pakete u vrijednosti 100 kuna su dobili:

Ankica Čamak, Valentina Koler, Mario Lukić, Marina Devčić, Marija Jugović, Ivan Rukavina, Jela Mjertan, Borislav Trninić, Branka Matošević i Jakob Ketović.

Poklon Pakete u vrijednosti 300 kuna su dobili:

Đurđica Senić, Stipan Šimunović, Ankica Margeta, Ivanka Matijević, Danijela Vidović, Anita Čuljak, Željko Vučković, Stjepan Kuprešak, Zlata Gogić i Dragica Jelušić.

Poklon pakete od 500 kuna su dobili:

Josip Jukić, Nataša Bojanac, Kata Pojagić, Marija Šolin i Marko Jagodić.

Glavni poklon, automobil "Peugeot 208" dobio je Pero Knežević iz Kule







"Nisam vjerovao kada su me nazvali i rekli mi da sam osvojio automobil, upitao sam ih dali su sigurni da sam baš ja osvojio glavnu nagradu na što su mi odgovorili 100 posto ste dobili automobil dođite po njega.

Nakon kupnje u trgovini "Metra" ubacio sam svoj račun u kutiju i rekao trgovkinjama u Kuli da ako dobijem automobil kupit ću im bicikli, sada to moram i napraviti." - s osmjehom nam kaže Pero Knežević iz Kule.


Peri nije prvi puta da je igrao ovakvu nagradnu igru te je prije par godina u trgovačkom centru "KTC" osvojio nagradu od 5 tisuća kuna.

Pero će u ponedjeljak preuzeti i službeno automobil dok se riješi papirnati protokol.

"Metalija – trans d.o.o." je sretna i zadovoljna na području požeško-slavonske i brodsko-posavske županije te zadnjik pet, šest godina razvili smo trgovački lanac "Metra" koji je poznat među kupcima koji ima 50 trgovina paralelno sa stranim trgovačim lancima koji posluju na našem tržištu.

Kako su naši vjerni kupci prema nama tako smo i mi jedna lojalna i korektna firma prema našim kupcima. Državi plaćamo uredo poreze za razliku od konkurencije koja ne posluje pozitivno.

Pozivam sve Hrvatske potrošače, naše građane da nas obiđu i posjete naše tgovine kako bi vidjeli našu ponudu i jednostavno nas prihvate kao domaći proizvod i domaći brend." - rekao nam je direktor "Metalije – trans d.o.o." Siniša Kuzmanović.



Stjepan Kuprešak jedini od sudionika je bio nazočan izvlačenju nagrada koji je osvojio poklon paket u vrijednosti 300 kuna.

"U trgovini sam kupio kavu, šećer i neke osnovne potrebštine za kuću i kako mi je račun bio iznad 100 kuna odigrao sam ovu igru, evo posrećilo mi se te sam osvojio poklon paket u vrijednosti 300 kuna." - rekao nam je Stjepan.



Jedna od članica komisije izvlačenja današnjih nagrada "Metalije – trans d.o.o." bila je i Željka Drežnjak predstavnica firme "Vladorena" koja je dugogodišnji partner s "Metalijom Trans".

" Zajedno smo sudjelovali u ovoj nagradnoj igri u interesu odje fimre radi poboljšanja prodaje i zastupljenosti na tržištu. Zahvaljujem se svim sudionicima u nagradnoj igri i očekujuemo sljedeću nagradnu igru." - poručila nam je Željka Drežnjak.



Funkcija komisije danas je bila provjeriti sve izvučene račune dali su iznad 100 kuna, dali na poleđini računa su ispisani ime, prezime, adresa i kontakt telefon kako bi izvučeni dobitnici mogli preuzeti nagradu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI