Traži se novi ravnatelj/ica Gradskog kazališta Požega

Valentina Neferović
(FOTO: T.M.)

31.01.2017. | A.M.
Pregleda: 18850

U Narodnim novinama 30.siječnja ove godine izašao je oglasjavnog natječaja za ravnatelja ili ravnateljicu Gradskog kazališta Požega.

Koliko nam je poznato, taj posao obavlja supruga požeškog gradonačelnikaVedrana Neferovića, Valentina (Soldo) Neferović, a na to radno mjesto imenovanaje rješenjem od 12. veljače 2014. na mandat od četiri godine, s početkom01. ožujka 2014. godine. Dakle po tom imenovanju navedenoj bi mandat trebaotrajati sve do 01. ožujka 2018. godine.




Koji su razlozi ovako preuranjenog raspisivanja natječajakad trenutna ravnateljica na raspolaganju ima još nešto više od godinu dana,možemo samo sumnjati. Postoji li možda strah sadašnjeg gradonačelnika da ako onne bude ponovno izabran da će mu netko suprugu izbaciti na ulicu i ostaviti bezposla ili su kakvi drugi motivi u pitanju, nije nam poznato.


Što nas još čudi, je to da za prijavu na natječajpotencijalni kandidati imaju samo osam dana iako je praksa da se za takva radnamjesta prijava može podnijeti do 30 dana, pogotovo zato što su kandidatiobvezni prijavi priložiti četverogodišnji program rada, koji sadržavafinancijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa a koji nijejednostavno izraditi u tako kratkom roku.

Dakle, ako ste visokoobrazovani a k tome još društvene ilihumanističke struke sa jednom godinom radnog iskustva požurite. Ostale uvijetenatječaja možete pronaći na priloženim fotografijama:








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI