Supernova preuzela lokaciju u Požegi

Supernova trgovine
(FOTO: Google)

20.01.2017. | A.M./Vijesti.rtl.hr
Pregleda: 24065

Austrijska Grupa Supernova preuzela je četiri hrvatska trgovačka centra - zagrebački Garden Mall, retail parkove u Koprivnici i Sisku te retail park u Požegi, koji je još u projektnoj fazi, izvijestili su u četvrtak iz Supernove, piše PolitikaPlus.

Objekti su kupljeni u postupku javnog nadmetanja za navedeni kreditni portfelj društva Heta Asset Resolution, povezanog s Hypo bankom, u kojem je Supernova dala najbolju ponudu, navodi se u priopćenju.

Grupa je istovremeno postigla dogovor s korisnicima kredita vezanih uz navedene projekte te je početkom ove godine osigurala preuzimanje spomenuta četiri objekta u svoj portfelj.


Ovim preuzimanjem je Supernova grupa, u čijem su vlasništvu i postojeći objekti u Zagrebu-Buzin, Zadru, Šibeniku, Karlovcu, Sisku, Varaždinu i Slavonskom Brodu, postala vodeća tvrtka u Hrvatskoj po broju trgovačkih centara u vlasništvu, ističu iz Supernove.


Najavljuju da će "nove projekte razvijati u moderne i suvremene shopping objekte, s fokusom na zadovoljstvo kupaca i posjetitelja, u skladu s postojećim modelom razvoja Supernova centara na hrvatskom tržištu".

Pri upravljanju novim objektima Supernova grupa će nastaviti dugogodišnju suradnju s austrijskom "m2 grupom" na području centar managementa, koje uključuje upravljanje nekretninama, facility management i marketing management, navodi se u priopćenju.

Iz Supernove napominju i kako je postojećih sedam njihovih centara u Hrvatskoj protekle godine poslovalo pozitivno, piše PolitikaPlus.

izvor: www.vijesti.rtl.hr 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI