Tko je sve od Požežana financirao kampanju HDZ-a i SDP-a

Novac
(FOTO: Jutarnji list)

26.10.2016. | A.M.
Pregleda: 16573

Izborne kampanje političkih stranaka su vrijeme kada postojipovećana potreba za financijskim sredstvima u cilju promidžbe, kako bi seostvarili što bolji rezultati na izborima.

Prema službeno objavljenim izvješćima o donacijama fizičkihi pravnih osoba u SDP nema navedeno niti jedno ime sa područja grada Požege dokje u HDZ drugačija situacija.

Od požeških tvrtki na popisu donatora HDZ-u prema financijskomizviješću od 01.08 – 01.09.2016 godine, najviše novca donirala je tvrtkaTermoprojekt d.o.o. i to 25 tisuća kuna, slijedi je tvrtka Poljana d.o.o. sa7.5 tisuća kuna a po 5 tisuća kuna donirale su tvrtke AC Radić d.o.o.,Niskogradnja Jurčak d.o.o., Fenix-PVC-ALU d.o.o. i Voćarstvo Boić.


Kada su u pitanju fizičke osobe najviše se "isprsio"predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić sa donacijom od 10 tisuća kuna,zatim dogradonačelnik Mario Pilon sa 3 tisuće te Zdravko Skeledžić i Sanda Rimac sapo 2 tisuće kuna.


HDZ je tako u periodu od mjesec dana od Požežana primio 69500 kuna za izbornu promidžbu, a tko je donacije davao od srca a tko iz materijalnih interesaprocijenite sami.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI