Josipa Tomljanović: Ljubav ili taktika?

Josipa Tomljanović Farma 2016.
(FOTO: Facebook Farma Screenshoot)

04.10.2016. | 034 Portal
Pregleda: 24253

Kako smo već pisali, Josipa Tomljanović iz Požege natječe se u reality show-u Farma 2016. Natjecatelji su već ušli u peti tjedan natjecanja a očito su se za to vrijeme stvorile i simpatije među pojedincima.



Tako su, na primjer, naša Josipa i njen "izabranik" Goran već izjavili želju za privatnim satom kojeg bi proveli zajedno jer tada nisu boravili u istim timovima. Sada im taj sat privatnosti nije potreban jer je Josipa prije nekoliko dana prešla na njihovu farmu i otada se polako, ali sigurno, zahuktava njihov odnos.





Naime, koliko se da naslutiti iz dnevnih emisija na Novoj TV svaki dan u 20:15 sati te s Farmine službene Facebook stranice, Josipa je jednu večer legla u Goranov krevet koji je ovaj tjedan gazda te ima privilegiju spavati sam u sobi. Što se točno dogodilo i je li se nešto dogodilo uopće, možemo samo naslutiti.



Neki natjecatelji "tračali" su Josipu pa su rekli da misle kako je odnos između nje i Gorana samo taktika da dođe do pobjede i nagrade od 500 000 kuna jer su oboje jaki natjecatelji koji su dosada samo pohvaljivani od strane Jože, mentora Farme. Što je zapravo istina, ne možemo znati, no našoj Josipi želimo puno sreće, kako u natjecanju, tako i u odnosu s Goranom.

Link videa u kojem Josipa "odlazi" u Goranov krevet možete pogledati na Farminoj Facebook stranici ili na linku:
https://www.facebook.com/FarmaHR/videos/789574617851323/


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI