Slavonija pregazila Višnjevac, napadačkom i atraktivnom igrom

NK Slavonija slavi pobjedu
(FOTO: 034Portal)

18.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 7399

Odigrana je utakmica petog kola 3. HNL-istok u kojoj je NK Slavonija ostvarila najuvjerljiviju pobjedu u sezoni. Jučer je na stadionu pokraj Orljave nastradao Višnjevac rezultatom 4:0.



Od početka utakmice, vidjelo se tko preuzima inicijativu. Igrači Slavonije pritisnuli su obranu gostiju što je urodilo plodom već u šestoj minuti kada Ivan Jakešević zabija za 1:0. Isti igrač na 2:0 povisuje u desetoj minuti. Pred kraj prvog poluvremena igra se malo smirila i kad se činilo da se rezultat do kraja prvog dijela neće mijenjati Renato Nović u 43. minuti povisuje na 3:0.





U drugom poluvremenu gosti se malo bude, ali na kratko. Slavonija opet preuzima inicijativu. Kruži se oko gostujućeg 16-erca i u 57. minuti Slavonija pogađa stativu. Napadačka igra urodila je plodom u 71. minuti kada konačnih 4:0 postavlja Ivan Smojvir.



- Pravili smo puno grešaka i nismo mogli povezati redove. Bilo je samo pitanje koliko ćemo golova primiti. Domaćin je zasluženo pobijedio i čestitam im na pobjedi - rekao je trener Višnjevca, Antonio Šarić.

- Ovo je zaslužena pobjeda. Od prve minute smo bili bolja momčad i dominirali, stvarali šanse i da smo pobijedili i većim rezultatom bilo bi zasluženo. Čestitam svojim igračima, a mom bivšem klubu Višnjevcu želim sve nabolje i da što prije izađu iz ove nezgodne situacije - rekao je trener Slavonije, Robert Špehar.




NK Slavija je poražena 2:0 od Oriolika u Oriovcu. Slavonija na tablici zauzima treće mjesto s deset bodova, a Slavija je jedanaesta.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI