Filip Kezić; dvostruki državni prvak u bodybuildingu

Filip Kezić
(FOTO: Iz privatne kolekcije)

03.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 13626

Filip Kezić mladi je sportaš iz Požege koji se od 10 mjeseca prošle godine bavi bodybuildingom. Do sada je već osvojio dvije titule državnog prvaka i to u visokoj juniorskoj i seniorskoj kategoriji Men`s Physic.

"Treniram u fitness klubu "Play". Počeo sam trenirati u desetom mjesecu prošle godine. Kada su pripreme treniram dva puta dnevno, a prije priprema to jest sad u ovom periodu jednom dnevno. Prije nego sam otišao na državno prvenstvo, pripreme su mi trajale četiri mjeseca. Sustav treniranja u vrijeme priprema je da dižem što manje kilaže sa većim brojem ponavljanja i ubacim dosta kardio vježbi, a kada nisu pripreme dižem što veće kilaže na manjem broju ponavljanja" – rekao je Filip.





Prehrana mu je većinom bazirana na mesu koje sadrži veću količinu proteina (govedina, junetina) i uhljikohidrati riža i krumpir.





"Preporučio bi svim mladima koji razmišljaju baviti se bodybuildingom da probaju pa će vidjeti da li se dobro snalaze u tome ili ne. Ja sam se pronašao u tome i uživam u svakom treningu i natjecanju", – dodao je Filip.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane sponzore da financijski podrže ovog perspektivnog i uspješnog sportaša iz Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI