Osnovana požeška organizacija Bandićeve stranke: ¨Mladi napuštaju ove prostore, želimo tome stati na kraj¨.

Milan Bandić
(FOTO: Tomislav Milanović)

07.07.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 12368

Osnovana je Gradska organizacija Grada Požege Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti na večerašnjoj skupštini u Zlatnom lugu. Za predsjednika je izabran Ivan Vlahović, a potpredsjednici su Stipo Barukčić i Vedran Zdelar.



- Hrvatskim ljudima se treba vratiti vjera u vlastite snage, dostojanstvo i širina u okupljanju. Trebamo vratiti hrvatskom čovjeku osmijeh na lice. Svi moraju živjeti od svog rada i ne biti gladni. Očekujem od požeške stranke sve najbolje. To su ljudi koji su radili odgovoran posao i radit će ga ubuduće. Oni imaju svoje ime i prezime i žele raditi. Ja takve ljude trebam i trebaju oni mene i zato im zahvaljujem na odabiru. Mi smo rješenje – rekao je predsjednik središnje stranke i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.




- Imam čast biti predsjednik požeške organizacije koju ćemo voditi snažno jer imamo dobre motive. Radit ćemo kako je predsjednik stranke Bandić rekao i nećemo biti dio problema nago rješenje. Osnovali smo stranku rada i solidarnosti u Požegi, ne zato što se volimo slikati po novinama već zato što je nužno. Moramo se boriti za život dostojan svakog čovjeka. Radno mjesto ne treba biti privilegija nego zagarantirano pravo svakog pojedinca – rekao je Ivan Vlahović.




Izrazio je nadu da će požeški ogranak stranke imati dobru potporu centrale jer Požegu i Slavoniju trese kriza. Mladi napuštaju ove prostore i odlaze trbuhom za kruhom u druge zemlje i kako Vlahović kaže žele tome stati na kraj.

U procesu osnivanja je i županijska organizacija Stranke rada i solidarnosti čiji će predsjednik biti bivši gradonačelnik Kutjeva Ivica Nikolić.



- Izabrao sam ovu stranku jer rad i solidarnost je jedino što naš može spasiti i izvući iz krize. Ako itko zna to dobro napraviti to je Milan Bandić jer da nije tako ne bi toliko dugo vremena bio gradonačelnik Zagreba. Očekujem da ćemo na sljedećim izborima ostvariti jako dobre rezultate i to možemo ako svi zajedno budemo radili i doprinijeli boljitku naše zemlje –rekao je povjerenik stranke za Požeško-slavonsku županiju, Ivica Nikolić.

Članovi predsjedništva požeške organizacije Stranke rada i solidarnosti su  Danka Tolić i Danijel Petrinić, a članovi Gradskog odbora su Igor Đimoti, Dražen Bratić, Anto Filipović i Zdenka Srdarević. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI