Poznati polufinalisti malonogometnog turnira s mantinelom u Pleternici

Malonogometni turnir s mantinelom u Pleternici
(FOTO: Pleter Portal)

26.06.2016. | M.M./pleter-portal.hr
Pregleda: 5346

U trećem danu riješene su sve dvojbe oko prolaska u polufinale.U prvoj utakmici dana, ekipa Keramika Lešić Autosprint je ispala nekorektna prema protivniku, organizatoru i gledateljima i nisu se pojavili na utakmici s ekipom Platinum Play Fitness i utakmica je upisana rezultatom 3:0 za Platinum Play Fitness.

Druga utakmica dana donijela nam je dvoboj između ekipe Helda trgovina i Simplex-a, dvojboj koji je odlučivao o putniku u polufinale. U neizvjesnoj utakmici do samoga kraja pobijedila je ekipa Simplex-a s 4:2.

Treća utakmica je igrana između ekipe Sportalo i ekipe Vallis Aurea. Neizvjesna utakmica s mnogo preokreta otišla je na stranu Vallis Auree s 9:6.


Četvrtu utakmicu su trebali igrati MNK Pleternica i Keramika Lešić Autosprint, ali zbog spomenutog razloga, MNK Pleternica je dobila utakmicu s 3:0.


U zadnje dvije utakmice dana odlučivalo se tko će ići u polufinale. S prvog mjesta u skupini B igrali su Platinum Play Fitness i AG Gradnja 97 i utakmicu je dobila s 3:2 AG Gradnja 97, te će ići na drugog iz skupine B, a to je Simplex, koji je izgubio od Vallis Auree s uvjerljivih 5:1.

Parovi polufinala:Vallis Aurea – Platinum Play FitnessSimplex – AG Gradnja 97


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI