Slavija pobijedila Dinamo, Mamić: ¨Pred nama je puno rada u pripremama¨

NK Slavija poslije pobjede
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 10463

Nogometaši Slavije ostvarili su veliki podvig pobijedivši Dinamo rezultatom 2:1, u jučerašnjoj šestoj po redu prijateljskoj utakmici na svom stadionu. Od početka utakmice igrači Slavije nisu bili impresionirani i pokazali su odlučnost, što je rezultiralo pogotkom za 1:0 koji je u jedanaestoj minuti postigao Tomislav Žuljević.



Dinamo je imao kontrolu na sredini terena, ali u prvom poluvremenu nisu imali stopostotnu šansu. Probudili su se u drugom poluvremenu, točnije u 50. minuti kada je lijepim udarcem s ruba šesnaesterca rezultat poravnao Franko Andrijašević. Nakon toga Dinamo je kružio su oko šesnaesterca Slavije čija čvrsta obrana nije popustila. Igrač Slavije Mario Majstorović oduševio je tribine u 70. minuti kada je zabio pogodak za 2:1  i rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.




- Čestitam Slaviji na pobjedi. Pred nama je očito još puno rada u pripremama. Slavija je danas iskoristila neke naše propuste, to je tako u nogometu ponekad – kratko je prokomentirao trener Dinama Zoran Mamić.




- Ekipa i ja smo presretni jer rijetko tko pobjeđuje Dinamo u našim krajevima. Oni su na početku priprema i možda su nas malo podcijenili. Igrali smo dobro, na svu sreću zabili dva gola i čestitam ekipi na ovoj veličanstvenoj pobjedi – rekao je trener NK Slavije, Dalibor Bognar.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI