Mladi talenti glazbene scene predstavili se na tamburaškom festivalu u Pleternici

Cvjetići glazbe - Pleternica
(FOTO: Mladen Mirković)

13.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 6312

Unatoč tehničkim problemima prvoga dana dječjeg festivala sinoć je održan 24. Dječji tamburaški festival "Cvjetići glazbe" u sportskoj dvorani OŠ "Fra Kaje Adžića" u Pleternici .

Tako su nastupili mali pjevači do 12 godina i malo veći, odnosno od 12 do 18 godina.

U kategoriji do 12 godina nagradu za Naj cvjetić dobili su Max Bosnjak i Ema Tomačić koji su zajedno pjevali pjesmu Gukni golube.






Treće plasirana je bila Gabrijela Jurić s pjesmom Mahovina, drugo plasirana je Marta Morvaj s pjesmom Moj garavi, a pobjednik i prvoplasirani je Benjamin Poletto s pjesmom Ne daj Slavonijo.




U starijoj kategoriji cvjetića i izvođača treće mjesto je pripalo Emanueli Katavić s pjesmom Što svaka žena sanja, drugo mjesto pripalo je Antoneli Rosandić s pjesmom Ne diraj moju ljubav, a prvo mjesto pripalo je Ani Kobetić s pjesmom Šokica.




Nakon natjecateljskog djela Cvjetića glazbe, uručenih poklona i nagrada, dobru atmosferu u dvorani nastavila je klapa Kampanel sa svojim koncertom i dalmatinskim pjesmama.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI