Tko krade sadnice graba? Dumančić ništa ne zna, ali napada 034portal

Živica u Zvečevačkom parku
(FOTO: Vjeran Blašković)

22.04.2016. | 034portal
Pregleda: 6384

Anonimni čitatelj nazvao je djelatnika 034portala s tvrdnjom da djelatnici "Komunalca" Požega kradu iz šume Grabovac u Mihaljevcima sadnice graba kako bi ih posadili u Zvečevački park u Požegi.

Nazvali smo upravitelj Hrvatskih šuma Požega Dražena Dumančića koji tvrdi da o tome ništa ne zna osim onoga što mu je prenio lugar Vinko Mijatović, a to je da su djelatnici "Komunalca" viđeni s lopatama u privatnom automobilu, u šumi Grabovac u Mihaljevcima.

Lugar Vinko Mijatović pak kaže da je djelatnike Komunalca uputio u privatnu šumu u Turniću jer tamo, kako je rekao, ima mladih stabala graba.


- Prvi glas. Zanimljivo. Nisam znao za taj detalj da ih je lugar uputio u privatnu šumu. Ne znam ništa o cijelom slučaju i proslijedit ćemo to u Zagreb. Zapisnik će biti gotov u ponedjeljak i do tada ništa ne mogu komentirati - rekao je Dumančić.


Nakon toga nazvao je redakciju 034portala kako bi se požalio na jučer objavljeni tekst.

- Vidim da je 034portal objavio demanti o tome kako se u Zvečevačkom parku živica reže, a ne sadi nova, a niste još ni objavili članak o današnjem slučaju - prigovorio je Dumančić.

No, previdio je detalj da je fotonalaz o orezivanju živice u parku objavljen dan prije nego što se cijeli slučaj oko pokušaja krađe graba uopće i dogodio.

Iz Komunalca smo dobili odgovor da je direktor Ante Bekić službeno odsutan, ali da nikakve krađe nije bilo.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI