Koncert za Korinu: Želimo roditeljima olakšati troškove puta u bolnicu u Londonu

Korina Svoboda
(FOTO: facebook)

04.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 13509

U pomoć za odlazak sedmomjesečne Korine Svoboda na pretrage u London, uključili su se mnogi. Nakon što su jakšićki vatrogasci organizirali humanitarnu zabavu za svoju sumještanku, u organizaciji konjogojstvenih udruga Valis Aurea i Pleternica, općine Jakšić i tamošnjeg kulturno-umjetničkog društva održat će se humanitarni koncert, u subotu, 9. travnja.

Podsjetimo, Korina je rođena s brojnim prirođenim melanocitnim nevusima koji prekrivaju cijela leđa, simetrično dio trbuha, te područje glave. Obzirom da je riječ o gigantskim melanocitnim nevusima, s visokim rizikom za malignu transformaciju, upućena je na pregled i mišljenje specijalista izvan Hrvatske. Korina s roditeljima u London putuje 19. travnja.





- Odlučili smo pomoći Korininim roditeljima kako bi pokrili dodatne troškove putovanja k liječnicima u London gdje odlaze po stručno mišljenje imali li lijeka za rijetku bolest njihove djevojčice. Svi sudionici koncerta koji će biti održan na igralištu osnovne škole odlučili su nastupiti potpuno besplatno. Uz kulturno-umjetnička društva kao gost večeri će nastupiti Stjepan Jeršek Štef. Oni koji žele pomoći moći će dati dobrovoljni novčani prilog - rekao nam je u ime organizatora Dario Pažin.


Nastupit će dječje i odrasle skupine HKUD-a Slavonija iz Jakšića i MS "Kukučin Kuntarić" iz Jakšića, KUD "Ivan Goran Kovačić" iz Velike, KUD "Ivo Čakalić" iz Kaptola i KUD "Poljadija" iz Grabarja te TS "Hrvatice" i TS "Zlatna dolina". Program počinje u 15,30 sati. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI