Podjela poklon bonova u Gradu Požegi: ¨Ovo će nam olakšati i uljepšati Uskrs¨

Podjela bonova u Gradu Požegi
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 8463

"Živim s mužem i s dvoje male djece i preživljavamo od socijalne pomoći trenutno dok ne nađemo posao. Posao je teško pronaći, a morali bi raditi. Ovih 300 kuna će nam pomoći i uljepšati Uskrs. Zadovoljstvo nam je da nam je Grad Požega pomogao s ovim poklon bonom i mislim da će to razveseliti svaku obitelj", rekla nam je Filata Šanđera iz Požege.



Grad Požega i ove godine pred Uskrs je podijelio 150 poklon bonova u iznosu od 300 kuna i stotinjak poklon paketa s kućnim potrepštinama za najugroženije građane loše materijalne situacije.


- Živim sam i nemam mirovinu. Živim od socijalne pomoći i ovo  ću potrošiti za namirnice za Uskrs kao što je šunka i neke kućne potrepštine. Imam prijatelje i sastat ćemo se za Uskrs i malo proslaviti. Zahvaljujem Gradu Požegi što misli na nas koji smo u malo težoj situaciji – rekao nam je Zdravko Balas iz Požege.




- U Gradu Požegi kroz svoje socijalne programe koji se provode tijekom cijele godine posebno vodimo računa o najugroženijim građanima. Ovo je mali znak pažnje pred uskrsne blagdane i pomogli smo koliko smo mogli. Želim svima sretan Uskrs – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.



U 2016. godini utrošeno je 146.8 tisuća kuna za prava iz socijalne skrbi Grada Požege kao što su jednokratne novčane pomoći, režijske troškove, smještaj djece u vrtić i dostava toplih obroka za starije i nemoćne. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI