NOVO U POŽEGI: Od prljavog do čistog i suhog tepiha za samo nekoliko sati u Industrijskoj 13

Dio tepiha opran u Autopraonici "M"
(FOTO: Autopraonica "M")

01.03.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 18248

Servis za pranje tepiha u sklopu Autopraonice "M" u Požegi kao novost u svojoj ponudi nudi kemijsko pranje i sušenje tepiha kroz samo nekoliko sati.  Riječ je o najnovijoj tehnologiji pranja i sušenja tepiha neovisno o vremenskim uvjetima. Ovaj novitet dostupan je na samo jednoj adresi u našem gradu i županiji a riječ je o Autopraonici "M" u Industrijskoj ulici 13.






Kemijsko čišćenje tepiha vrši se ekološkim kemijskim sredstvima visoke snage čišćenja , a zdravstveno su ispitana i prihvatljiva za vaše zdravlje. Osim pranja i sušenja tepiha, Autopraonica M vrši usluge pranja automobila, kemijskog čišćenja, interijera vašeg vozila te poliranje automobila i farova.






Kemijsko čišćenje uključuje detaljno pranje interijera automobila, dakle svih unutarnjih površina kabine automobila, a može se raditi i po segmentima. Korisnici naših usluga odlaze zadovoljni i vraćaju se, a na vama koji nas još niste posjetili ostaje da se u našu kvalitetu po jako povoljnoj cijeni uvjerite sami.



Više na facebook stranici: Autopraonica M, Požega

Kontakt broj: 091/505-4379


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI