Oštećena mini knjižnica kod rekreacijskog centra: Molim građane da ne uništavaju javno dobro

Oštećena mini knjižnica
(FOTO: Anđelko Banović)

12.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5409

Na vratima mini knjižnice kod Rekreacijskog centra Požega, tijekom blagdana razbijeno je staklo. Počinitelj nije poznat niti se protiv njega ili nje vodi istražni postupak, ali ako se prepozna u ovom tekstu neka shvati da je uništio javno dobro.



- Staklo će biti promijenjeno, vrata će biti vraćena i mini knjižnica će opet biti u funkciji. Ovim putem apeliram građanima da to ne rade. Mini knjižnice su javno dobro koje ne pripada samo Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega nego svim građanima. Također, upućujem apel građanima da se više služe mini knjižnicama, uzmu knjigu koja ih zanima i nadomjeste ju svojom – poručila je ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Požega, Aleksandra Pavlović.


Mini knjižnice su postavljene krajem rujna i početkom listopada na tri lokacije i ovo je prvi slučaj oštećenja. Građani ih mogu koristiti u parku pokraj Orljave, kod Rekreacijskog centra i u Babinom viru. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI