Europsko prvenstvo u boksu: ¨Suci su bili nepravedni. Svi su rekli da sam ja trebao pobijediti¨

Mihael Jugović
(FOTO: Anđelko Banović)

30.11.2015. | Vesna Milković
Pregleda: 9435

Svoj nastup na netom završenom Europskom prvenstvu u boksu u Poljskoj Mihael Jugović, koji boksa za požeški klub "Graciano", završio je u 2.kolu. Ulazak u četvrtfinale zapriječio mu je francuski boksač. Mihaelu je ovo prvi nastup na Europskom prvenstvu i sama činjenica da se uspio izboriti za sudjelovanje na takvom natjecanju je za pohvalu, no on nije zadovoljan.

- Suci su bili nepravedni. I trener i svi drugi su kazali kako sam ja trebao pobijediti. Zadovoljan sam kako sam boksao, ali ne i postignutim rezultatom – prokomentirao je svoj nastup Mihael.  Pitali smo ga je li gledao borbu i poraz Vladimira Klička.

- Ovo je očito loš mjesec, izgubili su najbolji. Izgubio Kličko, a izgubio i ja! - prokomentirao je.


Mihaelov trener Željko Krpan također je zadovoljan onim što je Mihael pokazao u borbi s Francuzom.


- Gledao sam meč na internetu i mogu reći da se nije osramotio. Cijelo vrijeme on je radio, a i rezultat od 2:1 pokazuje da suci nisu bili jedinstvenog mišljenja. Ja kao trener mogu reći i to da reprezentacija nije puno učinila oko priprema, on je praktički iz kluba otišao na Europsko prvenstvo. Osim toga, morali smo pola troškova snositi sami i tu se moram zahvaliti gradonačelnici Pleternice jer je dala dio novca – kazao je Krpan.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI