Severina poželjela i dobila posebno dizajniranu ¨Zvečevo¨ čokoladu za svadbu

Omot Sevkine čokolade
(FOTO: Instagram/SS)

24.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 15167

Požeška tvornica čokolade "Zvečevo" ponovno je u centru slatkih medijskih zbivanja. Sa svadbe popularne Severine i Igora Kojića procurila je fotografija zvečevačke čokolade Seka i braco dizajnerski promijenjene u Severina & Igor.

- To je bila želja mlade. Severina je zaželjela da ima posebnu čokoladu i to smo i učinili. Nismo mislili od toga praviti nikakav poseban PR, ali ispalo je tako - rekla nam je direktorica marketinga "Zvečeva" Marijana Antunović.

Zanimalo nas je tko je sljedeći na redu da dobije posebnu čokoladu.


- Da, bio je Hajduk pa sad Severina, a tko je sljedeći? Penelope Cruz - šali se direktorica marketinga Antunović i ponavlja da nisu imali nikakav poseban plan s čokoladom Severina i Igor već da je fotka "procurila" sa svadbe.


Svadba Sevke i Igora održana je u subotu, a u požeškoj slatkoj tvrtki svi su sretni što su mogli na ovaj način biti dio nove ljubavne priče poznate pjevačice.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI